lördag 27 juni 2009

Your way

Lördag


Det är larvigt, fånig, omoget, egoistiskt för att inte nämna hur jävla patetiskt det är.

MEN det kommer lösa sig. Åtminståne för mig.

måndag 22 juni 2009

Bättre än bäst?

Måndag

Ojoj, här var det länge sen man lämnade ett avtryck. Jag har fått klagomål på mitt uppehåll i skrivandet, tro det eller ej! Det måste ju ändå betyda att bloggen når ut till almänheten och dessutom är saknad, med andra ord omtyckt. Tack för det mina trogna och kära läsare:)

Det har hänt ganska mycket under den senaste tiden, men jag har inte tagit mig i kragen och skrivit om det bara. Bal, student, midsommar, Arvika mm.
Studenten var helt underbar, bästa dagen i mitt liv tror jag. Jag har nog aldrig varit sååå glad som jag var den dagen, alla gick runt med ett leende på läpparna hela dagen. (Det kan ju ha berot på champagnen, men jag tror att de flesta bara var väldigt, väldigt glada helt enkelt.)
Det är svårt att skriva mer om studenten, det var en så bra dag att jag har svårt att sätta ord på känslan.


I fredags var det Midsommarafton. Den firade Jag, Bea och Amy hemma hos mig med middag och förkrök. Vi grillade fläskfilé och åt potatissallad och sallad till. Till efterrätt åt vi jordgubbar, chips, skruvar? och Alhgrens bilar- Mums!
Vid 11-tiden ungefär drog vi vidare till Hagalund på midsommarfest. Blev en riktigt bra midsommar med trevligt sällskap, god mat och mkt dans.

Dregen på Olssons Brygga
I lördags åkte jag och Mattias till Arvika och kollade på den bästa konserten EVER! Backyard Babies på "Olssons brygga" var helt jävla otroligt bra! Vi/Jag hade bra platser, längst fram vid Dregen. Det går nästan inte beskriva med ord det här heller, det var sååå jävla bra helt enkelt. Dom började med högt tempo och ökade hela tiden under konserten. Jag vill till Borlänge till Peace and love och se dom igen och sen till PIP! Jag vill, jag vill, JAG VILL!

Nu blire Bergvik med mamma snart, hörs!

torsdag 4 juni 2009

Torsdag

Vissa borde inte ha blivit lärare.
Fuck you!

tisdag 2 juni 2009

I think it's all because of you!




I searched the world around for you
In every corner I see two
Ovations ought to be for me
What makes anybody wanna be

I'm sure you're lookin'
Sure got your hooks in
It's freezing, I'm so cold
(you damn right)

Minus me, minus you
I think it's all because of
I think it's all because of you!




Tisdag

Det är Tisdag, men det känns inte som tisdag. Det känns som sommarlov!
Det är en härlig känsla med sommarlov, men det är en ännu härligare känsla än tidigare år med att sluta skolan. Den här gången är det ingen vanlig skolavslutning som väntar. Om exakt 1 vecka är balen, om exakt en vecka sitter jag på Soda och får håret uppsatt. Jag längtar så, det kommer bli så roligt att ta på sig balklänningen och ha håret uppsatt i en fin festlig frisyr och lägga en fin festmakeup.

Igår var jag och gjorde slingor och klippte mig och disskuterade håruppsättningen till balen. Gjorde några guldiga och några ljusare slingor och det känns ganska bra med färgen faktiskt, vet inte om det blev så stor skillnad emot förut men nu är utväxten borta iaf.


I Fredags ringde mamma på hästen som vi har varit och kollat på 2 ggr tidigare. Det visade sig att tjejen som tränar och tävlar honom ville köpa honom nu, men hon måste sälja sin egna häst innan hon kan köpa den här. Så vi får helt enkelt avvakta lite och se om tjejen lyckas sälja sin häst och om hon inte gör det så åker vi och provrider.
Vi har kollat på en annons på en 5-åring oxå, som är fin. Det är en bekant som tränar och tävlar den hästen så vi vet på ett ungefär vad det är för häst. Den ska jag provrida för Anki på måndag, det ska bli roligt och se hur det går.


Imorn ska jag få hämta ut min studentmössa, äntligen! Vi lämnar även tillbaka böckerna imorn så det får bli en liten sväng till skolan. Annars har vi ingenting kvar tror jag, så det är som att ha ett för tidigit sommarlov just nu. Synd bara att det är så dåligt väder, hade velat rida på utebanan idag men det får väl bli ridhuset för mig och Yoghurt.

Ja, nu har ni fått det allra senaste nyheterna från min värld.
Ha en fortsatt bra dag! // Linn wAs HeRe!