tisdag 21 december 2010

White Wedding

Nu har Jay Smiths skiva komit! Damn, han är verkligen GRYM!

Von Benzo

Hade nog inget mer på hjärtat faktiskt.
Imorn blir det tandläkaren för både mig och Royal, dock på olika kliniker, höhö! ;)

Ciao!
/L

fredag 17 december 2010

Om du aldrig provat hur kan du då vara säker

Sträcker upp mina händer
Tror att det här kan vara början på nått stort
Jag står precis på gränsen
Horisonten är nån annans konstruktion

Brukade hata mig själv
Måndag-fredag blev en kedja kring min fot
Men det är nånting ikväll
Som får mig att tro att vi kan gå

Genom eld
Bara för kväll
Håll den tänd
Vi kan gå I eld


Jag är frusen, trött och luktar häst, grodor och skit! Men det gör inget för jag är glad, så jävla glad!

Om exakt en månad så börjar jag på min nya praktikplats i Katrineholm på Ericsberg hos Caroline Bonde. Jag längtar tokmycket! Bara grejen att få en egen lägenhet ska bli så himla kul, för att inte nämna hur fantastiskt roligt det ska bli att få vara på en sån anläggning och jobba. Gaaaaalet bra! Och självklart tar jag med mig Lille skutt (Royal)!
http://www.ericsberg.se/ <-------- Här är Ericsberg!
Dessutom så ligger det ca 30 min bort från Stigtomta och Fjällskär där lilla Malin bor! Helt perfekt!
Känns som att det nästan är för bra för att vara sant! Jag har sånt flyt just nu. Härligt att det kan få vara så ibland oxå :)

Nej, det här duger verkligen inte! Nu ska jag göra mig i ordning för att åka till Bea :D

PUSS!
/Linnsi loppan

lördag 11 december 2010

Dreaming people


HUR glad blev jag igår när Jay vann??? Helt SJUKT glad!
När han sjöng like a prayer fick jag gåshud, så galet bra! Och idag hörde jag vinnarlåten på radio, jävlar, den killen kan sjunga. Jag kommer att köpa hans skiva när den kommer, helt klart!

Har varit på stan med mamma idag och köpt lite julklappar. Köpte även lite grejer till mig själv, tyckte jag förtjänade det ;) Blev en kavaj, ett nagellack och en conceler -Mycket välbehövliga saker faktiskt!
Snart ska jag åka iväg till Beatricen och baka massa pepparkakor och dricka glögg!

Vi hörs hörrni!
PUSSIS/L

onsdag 8 december 2010

You belong with me

Skrev detta inlägg lite tidigare idag men glömde publicera, så ni får det nu ist!Enjoy!;)

Kom hem från Sörmon för en stund sen, men jag sitter fortfarande med ridkläderna på. Royal fick vila idag, han har gått 7 dagar i sträck nu. Träningen i måndags gick riktigt bra! Fick träna på att sitta helt stilla utan att inverka och känna efter hur han kändes innan jag gjorde nånting. När vi hade konstaterat att han saktade ner tempot något om han fick välja, börjader vi göra tempoväxlingar på volten. På fyra punkter fick jag rida framåt. Detta fattade han ganska snabbt och då fick jag istället driva och börja fånga upp med en halvhalt. Det fattade han oxå min duktiga polle. Och vips hade vi helt plötsligt lite samling. När allt bara stämmer så är det så himla roligt! Har träning för Anki igen på fredag, hoppas Lille skutt tänker göra lika bra ifrån sig då :)

Nu blir det sängen!

PUSS
/Linn

tisdag 7 december 2010

Logiskt

Mycket som händer nu! Shitshitshit!!! Är tokglad, men måste vänta lite till med att berätta för er. Men snart ska ni oxå få veta, lovar my darlings!

Va i Nyköping i helgen hos Mallan. I fredags röjde vi järnet på Tellus. Helt galet bra kväll! När vi var påväg hem så träffade vi ingen mindre än SEAN BANAN! Han hade vart på en annan klubb innan och vi bara sprang på honom utanför en tobakaffär. Självklart var vi tvungna att föreviga detta ögonblick med bilder.

Han var precis som man tror han ska vara. Typ sa "rooooompan" samtidigt som han nöp mig i rumpan när vi skulle ta bilden, hahaha! Och Malin slickade honom i ansiktet, vilket han inte verkade ha ngt emot över huvudtaget, haha! Skön kille!

/L