söndag 19 april 2009

I'm so afraid that I´m right and you´re wrong

Söndag

Jag har komit på en sak, jag HATAR projektarebete!
Jo, jag vet, lite sent påtänkt kanske, men den här rapporten kan ju bara ta sig nån stans. Kan man inte bara få redovisa sitt arbete som man vill!? Fattar inte hur jag ska klara av det här tills imorn(!). Det blir nog en natt utan sömn, alltid lika roligt att stanna upp hela natten för man väntar med skolarbeten ända in i sista stund. När ska jag lära mig? Börja i tid Linn, börja i tid! Om jag hade varit så effektiv som jag hade planerat den här veckan så kanske jag hade kunnat göra ngt annat än sitta framför datorn hela dagen idag när det är så fint väder.
Om man ändå hade haft en bärbar dator! Åh, då hade man kunnat sitta ute och gjort den här skiten åtminståne.
Men jag försöker trösta mig(lura mig själv)med att det här är det sista stora rycket innan studenten... Typ, om man bortser från några prov och kanske nån inlämning.


Nej, nu får jag ta och fortsätta.
Ha det bra!

lördag 18 april 2009

The clashes don’t come one in a million

Did you believe, leaveing me without no reason
Your mistakes, I’m taking you out of season
Nothing really maters anymore
Only the sound of glass across the floor

Far out b. baby
Couldn’t stay away baby
Tha clashes don’t come one in a million
Be a.s.a.p wouldn’t bet a dime on me
The clashes don’t come one in a million

I like things that you might copyright
No and I don’t like
That you don’t like
What we don’t like
There’s no one like us





Lördag

Igår var nog den drygaste och tråkigaste dagen på länge! Det fanns inget att
göra verkligen, inget roligt iaf. Bea var sjuk, Amy var i Gbg och Mattias i Alperna, jävla svikare! Lämnar mig i sticket bara sådär, det kallar jag vänner det!
Och tyvärr verkar den här dagen inte bli bättre den, Bea är fortfarande sjuk, Amy är fortfarande i Gbg och Mattias är fortfarande i Alperna. Men jag funderar faktiskt på att trots min fobi att bli förkyld och åka iväg till den lilla sjuklingen ikväll. Annars lär jag nog dö av uttråkning. Jag vet inte vad ska göra när man har tråkigt, jag klarar inte av det helt enkelt. Jag misstänker starkt att jag har en allvarlig och svår allergi mot att inte ha ngt att göra.

Kvällen är iaf räddad, precis som i onsdags! Jo, det är sant! Han är överallt!
Dregen är med i Babben & co ikväll(!) och jag ska sitta som klistrad framför tv-rutan. Hoppas att Bea går med på det bara... Jag får väl binda fast henne i värsta fall. Mohaha!

Imorn kommer Mattias hem, eller han kommer hem kl 3 inatt.
Men det är tur att han kommer imorn, för hade han vart borta längre så hade jag nog flugit dit och hämtat hem honom. Jag vet inte vad som har hänt med mig, jag har blivit så sällskapssjuk sen vi blev tillsammans, så var jag inte alls innan. Konstigt det där...

Hm....
För övrigt har jag suttit ute i solen en stund, riktigt skönt att sitta på terassen där det inte blåser. Hoppas solen har tagit lite så man kanske har fått lite färg i ansiktet åtminståne. Känner mig så blek så jag funderar allvarigt på om jag ska börja sola lite solarium nu. Men frågan är om jag vågar, haha! Jag har lite fobi för det där, dels för hudcancerns skull men det kan man ju få när man solar vanligt oxå. Men en gång såg vi en skräckfilm (kommer inte ihåg namnet) men i den blev två tjejer instängda i ett solarium och blev typ grillade. Haha! Och att bli grillad är jag mindre intresserad av måste jag säga. Hm, ja jag får se hur jag gör, grillad eller icke grillad DET är frågan.


Glöm nu inte, BABBEN & CO 20.00 SVT 1!!! För guds skull!
Tjingeling :)

onsdag 15 april 2009

Spring i benen?

Onsdag

Idag har jag varit duktig! Eller ja, ganska iaf.. Igår bestämde jag mig för att jag skulle gå upp och spinga, så det har jag gjort nu på förmiddagen. Pinsamt vad dålig kondition jag har, fick gå flera gånger. Men jag har hört att intervallträning ska vara bra för att höja konditionen, så det tröstar jag mig med när jag inte orkar springa längre och måste gå.

Den här veckan känns så lång. Mattias är i Alperna ända tills på söndag och det känns som en evighet till dit. Det är orättvist! Jag vill oxå åka skidor i Alperna!
Istället sitter jag här och jobbar med skolarbete, men det är väl lika roligt som att åka skidor? Det är ju sånt man vill göra på sitt påsklov? NEJ! Det vill man inte.




Aja, kvällen är åtminståne räddad, minst sagt! Ikväll kommer programmet vi alla har väntat på! Åh, som alla har längtat och drömt om det här! Haha!
Jag pratar SJÄLVKLART om Roomservice som har en speciell gäst ikväll nämligen ... Dregen!
"Vardagsrummet förvandlas under Dregens ledning, med god hjälp av Johnnie och Mattias, till ett lyxigt hårdrocksrum med inspiration från Las Vegas, New York och pirater. Och för första gången i Roomservice historia får Johnnie och Mattias tillverka en likkista."
Ja, ni hör ju. Kan det bli bättre?
Det ända som inte är helt perfekt är att han/de inte gör om hemma hos mig, men man kan inte alltid få som man vill... Har jag hört...
Kanal 5 kl:20.00! Titta! Det ska jag göra!

För resten så får ni ge er med att kommentera så mkt! Det är sååå jobbigt att få respons det man skriver hela tiden. No hard feelings, men tagga ner lite.

Ha ett fortsatt bra påsklov, det ska inte jag ha!
Bye!

lördag 11 april 2009

You can´t handle me

Lördag/Påskafton

Okej, ja, jag vet dålig uppdatering här på sistone. Skärpning!
Men häromdagen skev jag faktiskt ett inlägg, men av en "händelse" så blev det raderat. Händelsen beskrevs på ungefär följande sätt: Ehmm.. Linn.. Jag (Mattias)...Bli inte arg nu!
Jag: ...Nej..?
Mattias: Jo, det råkade hända en grej.. hihi! Jag råkade tappa musen i golvet och så ditt blogginlägg råkade raderas.

Ja, så var det gick till.. vad jag vet iallafall. Haha!


Veckan kan väl hittils sammanfattas med Miljövecka, religionsprov, inget stall, ingen häst, utgång med flickorna, myskväll.

Igår slog den fantastiska trean till igen och gick ut på äventyr, vilket var väldigt roligt trots att det var glest med folk. Det sjöngs och dansades en hel del till svenska klassiker kan jag säga. Kvällen avslutades självklart med lite påsksång-Gullefjun. Haha!

Nej, nu fortsätter den dåliga filmen som jag glömt namnet på.
See ya!

söndag 5 april 2009

Du och jag finns inte mer




I love you, always forever
Near and far, closer together
Everywhere, I will be with you
Everyday, I will devour you
I love you, always forever
Near and far, closer together
Everywhere, I will be with you
Everyday, I will devour you
''


Nu är du påväg. Påväg till Tusen sjöars land.
Jag saknar dig redan så mycket. Jag vet att du kommer få det bra, men det är svårt att acceptera att det inte är du och jag längre. Jag älskar dig så mycket och det kan inget ändra på. Även om du skulle flytta till andra sidan jorden, skulle inget kunna ändra på det. Inget.
Tack för de dagarna du fanns när jag behövde dig som mest. Du har alltid stått vid min sida. Aldrig svikit mig. Jag hoppas att du kommer betyda lika mycket för de nya flickorna som du alltid har gjort för mig.

Älskar dig Silverprins