måndag 31 augusti 2009

Sång för April

Älskar den här låten. Den är mittiprick på hur det ska vara.




Jag stod på knä för dig
Stod där på knä för dig
Jag sjöng dig hem igen, min allra bästa vän
Kom möt din friare han kommer ikväll
Lägg en nyckel vid dörrn är du snäll
Ge honom tid för han är kvarglömd som du
Och hans låga flämtar, men brinner ännu

Säg vad du vill men först
Sjung en sång för april

Jag gick i regn för dig
Värmde en säng för dig
Jag lägger ner mitt svärd, nu står jag avklädd här
Jag faller vilse i en värld utanför
Ställ inga frågor nu, inga varför
Jag tänker inte ta nånting utav dig
Å, älskling, jag vill ge allt utav mig

Ta vad du vill men först
Sjung en sång för april

Ta min stolthet, för ingenting alls
Det som varit, har ett rep kring sin hals
Så forma dina läppar till, en sång för april

Ta vad du vill men först
Sjung en sång för april

Öppna din hemlighet
Du får min värdighet
Du bär en älskad själ, så kyss din sorg farväl
Allt har sin tid, å, älskling, allt har sin tid
Nu är tid för en leende mun
Jag tänder stjärnorna för bara din skull
Jag målar månen, se, den lyser i guld

Gör, säg vad du vill men först
Sjung en sång för april
Kom och sjung, sjung


Peter LeMarc-Sång för april

torsdag 27 augusti 2009

stockholm syndrome

Torsdag

Bye, bye värmland och Skåne here we come!

Håll tummarna för att jag hittar en superduperbra häst nu:)
Tillbaka på söndag, see ya!

måndag 24 augusti 2009

Everybody ready

Måndag

Neeeeeej, det är inte roligt med studentlivet! Neeeeeeeej, jag vill inte gå på universitet när alla andra jobbar och tjänar pengar! Jag vill flytta hemifrån och känna mig vuxen. Åhhhhhhhhh! Frustration, är ett ganska passande ord för vad jag känner just nu. Och att det dessutom känns som det kommer bli apsvårt och att många av mina klasskompisar är hypernördar gör inte saken bättre. Just nu suger verkligen mitt liv och det är jag mindre road av...


Just nu känner jag bara för att flytta till Norge och jobba och tjäna pengar.
Det skulle vara roligt att flytta dit tillsammans med Bea och Amy och bo i nån lägenhet. Så man fick känna att man faktiskt har tagit studenten och att man är vuxen och kan göra precis vafan man vill rent ut sagt.
Det här känns ju bara som en fortsättnig på gymnasiet, fast typ 2000 gånger svårare och jobbigare. Grrrrreat!
Alltså det känns helt meningslöst att fira att man har tagit studenten och och sen ska skiten forstätta 3 år till. 3 år till! Fatta vad lång tid det är! Jag kommer alltså kanske vara klar för arbetslivet när jag är 22 år. Okej, det är väl ganska bra men ändååååååååååååååååå. Jag spyr på allting och ingen häst har jag heller. Allt känns bara så jävla drygt och jobbigt.

Tänk, detta skulle kunna vara våran vardag liksom... fast minus Bacardiflaskan kanske. Men tänk:D


Tack för mig och godnatt!
/ Linn

lördag 22 augusti 2009

I´m walking on my knees

Lördag

nomadic you, nomadic me. i'm walking on my knees
nomadic you, nomadic me. a lot of things to see
i got a ticket for a nowhere ride,
everyday i've been a bit outside
nomadic you


Det var den veckan det...
Jag har superångest över nästa vecka, det känns som att börja ettan igen. Ny skola, ny klass, nya lärare, nya böcker, nytt nytt nytt. Usch, jag gillar inte förnyelser, det är tryggare med att det gammla liksom. Och inte nog med allt det där utan dessutom är nollning oxå.. Jag funderar allvarligt på att skolka från det. Jag har verkligen ingen lust att bli utkläd och sen gå runt som ett fån på torget tillsammans med andra miffon, nej tack! Unversietet känns töntigt. Jag vill inte! FUCK OFF AND DIE!

Idag ska mamma och jag kolla på kvalitén för 4-åringar på Krk. Kanske finns ngn fin häst som är till salu. Nästa vecka, torsdag eller fredag, bär det av neråt mot skåne igen. Vi tar nya tag och fortsätter leta efter häst. Vet dock inte hur man ser på att man skolkar redan första veckan på universitet.. Haha, förmodligen inte särskillt positivt.

Jag vill ut, ut, ut! Ut och festa alltså... Men det lär nog dröja innan det blir ngt för min del. Eller ja kanske om två veckor, om två små filurer möjligen har lust?

Jag håller på att göra ett kalender på vulkan.se, den kommer bli skitsnygg och skitdyr. Jag hoppas att det är värt det. Men jag resonerar som så att -Om jag har en snygg kalender så kommer jag använda den mer och kommer alltså skiva ner allt viktigt i den (och oviktigt), som tentor och läxor(om man nu har det?) och därmed kommer jag alltid vara väl förbered... Yeah right?! Vem försöker jag lura? Haha! Men en fin kalender kommer jag iaf ha, alltid ngt.



Har fått mitt armband nu oxå.. (skrev om det för några månader sen). Det är ganska likt Dregens armband. Det är ett herrsmycke men det ser verkligen skitgrymt ut, så jag är väldigt nöjd måste jag säga.

vika tvätt och borsta potatis blire nu, see ya!

Puss
Linn

måndag 17 augusti 2009

Cause i know that nothing last forever

Måndag

HA! Vet ni vad??? Igår kl 20.06 ringde det en snubbe på moppen! Hihi! Och 10 min senare kom dom och kollade på den och bestämde sig för att de ville ha den. Jag begärde 17 500 kr för den och han prutade 1000 kr, vilket innebär 16 500 kr in i kassan för mig, hoho! Dom kommer idag och skriver papper och hämtar mopeden.
Jag trodde absolut inte att det skulle gå så fort, jag menar jag la ut annonsen vid 3-tiden och sen så ringer det vid 8 och sen några minuter senare är det klart liksom. Känns skönt att bli av med den iaf, använder den verkligen inte mer än ngn gång ibland så den tar mest plats i garaget.
Ska försöka sälja min cykeln oxå, fast den tror jag att jag ska sälja till nån såndär cykelhandlare. Har nämligen tröttnat för länge sen på den där mountainbiken, sadeln är stenhård och så sitter man liksom med böjd rygg hela tiden så det är inte särskillt avslapnat att ta en cykeltur på den om man säger så. Nej, så den ska bort och ist ska jag köpa mig en damcykel som jag egentligen alltid har velat haft... Men det ska inte bli vilken som helst utan en svart med brun sadel, tror att sjösala har en sån.

Bye, bye kära moped

Ett smartass har påpekat att jag hade stavat fel i mitt förra inlägg :"... fatta att jag sussade omkring där inne...". Jag vet att susa stavas med ett S. Ville bara få det sagt, tack. Btw, smartass kan även stavas M.a.t.t.i.a.s N.i.k.l.a.s.s.o.n.

Tack för mig och på återseende motherfuckerrrrrrrrrr!

/ Linn

söndag 16 augusti 2009

I´ll be the first in line

Söndag

Hej! Tänkte att det kanke var dags att visa ett livstecken, så här kommer ett litet blogginlägg om de senaste veckorna.


Har varit på Putte i parken och sett Backyard, som var så jävla gryma! Stod längst fram vid Dregen precis som jag hade bestämt mig för att göra. Hade privat livvakt (Mattias) som stod bakom mig hela konserten och såg till att jag fick stå på samma ställe hela tiden, det var var väldigt praktiskt eftersom att jag kunde ängna all energi på konserten ist för mongolida, äckliga ungar. Tack Mattias!
Fattar inte riktigt grejen med folk som inte inser att de kom för sent helt enkelt för att stå längst fram, acceptera läget och kom tidigare nästa gång äckelbarn. Fattar inte att det ska vara så jävla svårt att förstå en så simpel grej...

Så jäääääävla bra!(Foto:Matilda niklasson)

Konserten var iaf så jävla bra! Vet inte om jag tycker att det var bättre eller sämre än i Arvika för det här var en helt annan grej, med en så stor scen. I Arvika var scenen ganska liten men publiken var närmare. Det var iaf jävligt häftigt med en så stor scen och dessutom att den stod i dal mitt i skogen var oxå ganska speciellt. Måste ha varit ganska coolt att stå på scenen.

Såhär såg scenen ut.

Tja... Och sen har ju mamma och jag varit i skåne och kollat på hästar. Vi var bla. på Flyinge och provred 2 st 4-åringar. Har aldrig varit på Flyinge förut och det var verkligen superfint. Dessutom fick jag provrida hästarna i den stora Crafordhallen som är 40*80 m, fatta att jag sussade omkring där inne i det där stora ridhuset samtidigt som det stod tyska turister på läktaren och tittade, haha! Det var en ganska märklige känsla, men jag tror inte att jag skulle ha några som helst problem med att vänja mig vid det ;)

För ungefär en vecka sen så visade vi Anki filmerna på hästarna, och det var en som Anki tyckte såg bra ut och som hon tyckte att vi kunde lägga bud på. Så det gjorde vi, men ägaren tyckte inte att det var tillräckligt. Så vi fortsätter leta häst och nästa helg drar vi antagligen ner till skåne igen. Att vi väljar att lägga det just den helgen är för att ponnyderbyt är samma helg. Malin och Elin ska vara med så då passar vi på att heja lite på dom. Kommer nog att bli jättekul.
Det är väl egentligen mkt mer som har hänt, jag har bla hunnit med 2 utgångar med flickorna som båda gångerna har varit super-kul, skulle man kunna säga.
Igår var jag och Mattias på Alfie och åt middag eftersom vi nu har varit tillsammans 1,5 år. Supergott var det och efteråt åkte vi och hyrde två filmer, Kenny begins - som var ganska rolig, och Gomorra- som var helt oförstålig, inget jag rekomenderar. Vi såg inte ens klart filmen för den var så konstig.

Imorn börjar min sista lovvecka innan helvetet(?) börjar. Känner mig absolut noll taggad och jag misstänker att det endast kommer gå 30 åringa datanördskillar i min klass... Blä!

P.S
Har lagt ut moppen för försäljning nu oxå. Hoppas att det inte ringer ngn och ställer konstiga frågor som jag inte kan svara på, haha!


Herrå!

/Linn