tisdag 29 juni 2010

Don´t dare about your bad behaviour

Heeeeeemskt dålig uppdatering här i bloggen. Fy skäms på mig.

Har jag berättat om förra helgen när jag, Bea & Amy var ute?
I vilket fall hade vi det jävligt roligt och bara för att jag är så jävla schyst kan jag bjussa på en bild... På Blåbär & Amy, jag fastnade nämligen inte på bild.


Midsommarafton spenderades hemma hos Mattias med god mat och trevligt sällskap, senare på kvällen åkte vi till en sommarstuga som låg vid Visten.
Jäkligt rolig kväll, men jag fick (som alltid?) vakna upp med ångest över att jag hade gjort bort mig kvällen innan. Varför ska jag ALLTID envisas med att få folk och börja lyssna på Backyard Babies när jag har drukit lite? Och sen gärna ta upp mobilen och spela deras låtar bara för att bevisa hur jävla awesome dom är? Kan ngn förklara detta? Hahaha!


I måndags 08.15 ringde dom från Clas Ohlson och ville att jag skulle komma och jobba. Det värsta som finns är att bli väckt av ett viktigt samtal. Jag låter nog ganska yrvaken alternativt lite otrevlig, och det är ju det sista man vill, vara otrevlig eller verka dryg på nått vis alltså.
Iaf... Det jag ville komma till var att, egentligen skulle jag ha jobbat tisdag och torsdag denna veckan men nu ska jag jobba hela veckan ist vilket är toppenbra!
Fast jag kan inte låta bli att vara avundsjuk på alla som kommer in i butiken med shorts och linnen, jag vill oxå vara ute i solen! Vem vet hur länge det här vädret håller i sig. Hoppas att det kommer vara lika fint när jag ska börja jobba hos Anki så jag får jobba på brännan lite till (ryggen/baksidan är ju helt vit!!!).

Så! Nu ska jag fortsätta lyssna på Hardcore Superstar innan jag ska sova.
Go kväll!
/linnhelenapettersson

fredag 18 juni 2010

Ingen vill veta var du köpt din tröja

Klockan är 12.01 och jag sitter här i morgonrocken fortfarande, är det inte härligt så säg?! Tänk nu har Mattias jobbat i 5 timmar och Bea oxå (om hon börjar 7 på morgonen?), era stackars barn. Själv funderar jag på vad jag ska äta till lunch, är otroligt sugen på hamburgare men det finns ingen bil hemma så där sket det sig... Efter jag har komit på vad jag ska äta till lunch och efter att jag har ätit lunchen ska jag cykla iväg till stallet för att longera min vildhäst. Tror han behöver det, igår kände jag att han hade massa spänningar i sig som behöver komma ut, men då vill jag helst slippa sitta på ryggen när han laddar ur sig så att säga.
Ikväll hoppas jag på myyyyys, dvs godis eller chips och om Mattias har tur så kanske han får smaka. Men bara kanske!
Imorn blir det utgång med mina flickor små! Känner på mig att det kommer bli en rolig kväll :D Och blir det fint väder så kommer det bli ännu bättre trooooor jag, tralalala!
Förresten den här dagen började ju med spöregn och nu är det ju faktiskt ganska fint, då kanske det finns hopp om att det blir bra imorn oxå.

Nej, nu ska jag gå och kolla vad som familjens kylskåp har att erbjuda till lilla mig. Hörs!

/linnhelenapettersson

onsdag 16 juni 2010

Det finns inget bättre

Jag har hittat den perfekta Midsommar drinken!
Strawberry Daiquiri, sååååå god verkar den!
Tänk er denna i handen, strålande sol, god mat och viktigast av allt -knäppa, roliga vänner! Det måste ju göra den perfekta midsommaren faktiskt... Vad mer kan man behöva? Jo! Kanske en blommster krans och en härligt sommrig klänning, sen är saken biff så att säga, höhö! :D

Åhhhh, jag vet att ni vill ha den! Mihihihi! :D

/linnhelenapettersson

Vänta dig mirakel!

Tjabba, tjena!
Det har hänt en hel del sen sist. Jag har tävlat 2 ggr, vunnit en gång(!!!), jobbat, vart i göteborg, blivit bruuuuuun mm!

Förra helgen var vi iväg till Lillerud och red en regional LB:3 och VI VANN! Han skötte sig riktigt bra och jag var supernöjd med honom, och ännu nöjdare blev jag när jag fick resultatet, 67,58%! Vi har hela tiden haft som mål att rida på godkänd procent (60%) så att få så bra var verkligen inget jag hade förväntat mig.
Att sen räckte till en seger kom oxå lite som en chock, en trevlig sådan.
Det jag vill få fram är -jag är JÄTTEGLAD & STOLT!

Världens finaste, bästa, sötaste, vackraste häst! ... I ett lite för litet och inte särskillt smickrande vinnartäcke, haha :D

/linnhelenapettersson

torsdag 3 juni 2010

Beg for it

Har gjort en ny musikupptäckt! Hardcore superstar1
I Mattias bil häromdagen spelade han "Wild boys" och med viss övertygelse lyssnade och upptäckte att dom var riktigt bra faktiskt.
Lyssna på Wild boys och We don´t celebrate sundays, ni böööööör gilla det, because I do ;)

På lördag bär det av mot Gbg med Malin för att se på Green day. Ska bli jättekul! Så konsert på lördagen och på söndagen blir det shopping. Här ska brännas pengar vill jag lova! Har upptäckt att jag är i stort behov av en massa skor, typ 3 par? Ett par converse, ett par tunna sommarskor och ett par "sandaler". Sen skulle jag gärna vilja ha ett par high heels oxå, haha! ojoj, det låter dyyyyyrt det här.

Idag har jag solat och dessutom bränt mig på armarna så det kliar som satan!
Så går det om ligger och pressar 4 dagar i sträck kanske? Men röd är bättre än ingen färg alls... Eller? Städning idag oxå, men det känns lite sådär att vara inne när det är så vamt och skönt ute. Undra om mamma köper den förklaringen... "Nej, jag solade ist för att städa, sorry mamsen".

/linnhelenapettersson