torsdag 28 april 2011

what the hell

Hej och hå!

Tänkte bara uppdatera innan jag ska iväg på självmorduppdrag. Jag tänkte springa (!!!) till stallet ikväll när jag ska natta. Hur hurtigt är inte det om man får fråga? ... Fast jag kanske inte ska skryta för mkt innan jag faktiskt har sprungit. Det finns ju en viss risk att jag inte ens kommer att klara av att springa till första trädet i allén, haha!

Hörde att den vita iphone 4 släpptes idag. Är det inte tyyyyypiskt??? Mamma beställde en iphone till mig för nån/några veckor (?) sen och då ville jag ha en vit men då fanns det ju inte! Typsik min tur... Men det kanske inte spelar nån roll, jag kommer ju ändå att byta skal på den som andra byter underkläder :D


Hästarna väntar!
Puss/L

torsdag 21 april 2011

I´m your fool

Foo Fighters - Best of you

I've got another confession to make
I'm your fool
Everyone's got their chains to break
Holdin' you

Were you born to resist or be abused?
Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?
Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?

Are you gone and onto someone new?
I needed somewhere to hang my head
Without your noose
You gave me something that I didn't have
But had no use
I was too weak to give in
Too strong to lose
My heart is under arrest again
But I break loose
My head is giving me life or death
But I can't choose
I swear I'll never give in
I refuse

Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?
Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?
Has someone taken your faith?
Its real, the pain you feel
You trust, you must
Confess
Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?


Det närmarar sig hemresa och tävling! Det ska bli skönt att komma hem till K-d över helgen. Hoppas på en påskmiddag och framförallt påskägg med MASSA godis i! (Hint till mamma) :D
Hoppas att det kommer gå bra på tävlingen i helgen oxå. Royal har gått bra den här veckan och även förra veckan, han blir mer och mer samlad för varje dag. Dock får vi lite bakslag när han blir trött och tycker att det är jobbigt att kröka ihop dom där bakbenen lite extra. Då stannar han och vägrar att gå i några sekunder, sen fortsätter vi som inget hade hänt... Haha!
Träningen för Liane förra veckan gick ganska bra, vi fick fram en fin trav och provade på att göra några byten. Han behöver bli mer samlad för att vi ska få till det med bytena, men varken Liane eller Carro tror att det kommer bli några problem att få honom att byta eftersom han har en bra grundgalopp. Och det känns ju skönt!

Jag & Royal på tävling på Lillerud förra året. Med blå-gul rosett såklart! ;)

Nu sitter jag här och drar mig för att börja packa, laga mat och duscha. Packa är det tråkigaste som finns nästan. Det som möjligen är tråkigare är nog att packa upp.

Åhhh, jag hittar inte min usb-sladd till mobilen! Jag som hade tänkt lägga upp en bild på Rulle när vi är ute i skogen på våran dagliga skogstur. Det är verkligen jättemysigt att skritta ut, speciellt när solen skiner. Men ni får se den bilden en annan dag när jag har lyckats hitta sladden i röran.

Nu ska jag laga mat. Kyckling och pasta blir det!
Puss!
/L

onsdag 13 april 2011

True colors


Våren är här på Ericsberg! Blåsippor måste ju vara ett bergsäkert vårtecken.

Igår (tisdag) hade jag & Royal hoppträning, vi hoppade en liten bana på 1 meter. Jisses vad duktiga vi är! För 3 månader sen hade jag bara skrattat åt den som sa att jag skulle hoppa med Royal. Men nu känns det hur bra som helst! Jag ska införskaffa en hoppsadel snart till min lilla hopphäst.
På fredag blir det träning för Liane. Jag ska köra Royal själv (!!!) för första gången. Jag är mer nervös för körningen än för träningen, haha! Hur som helst så ska det bli jättekul att få träna för Liane igen, länge sen sist nu. Vi måste ju ladda upp inför tävlingen nästa helg i Grums. Ska bli kul att tävla på hemmaplan och rida en ny klass (LA:4).

Nu ska jag åka och handla!
Ciao!
/L

söndag 10 april 2011

Skärpning!

Jag måste verkligen vara världens sämsta bloggare! Jag skyller på att jag har haft ganska mkt att göra på senaste tiden och att på den lilla lediga tid jag faktiskt har sover jag.
Bloggen är inte det ända som har tagit stryk den senaste tiden... Städning, tvätt, disk och andra "onödiga" saker har oxå fått vänta. Tur att mamma kommer hit ibland och hjälper mig att skrämma bort dammråttorna under sängen och tar hand om disken som har stått en vecka... Trots att man inte hittar nånting efter hon har varit här, så är det jäkligt skönt att hon kommer hit ibland och hjälper mig få lite ordning igen (min garderob har inte återhämtat sig sen hennes förra besök än...).
Har nog tusen ursäkter för att jag inte har hunnit blogga, men jag ska försöka bättra mig nu.

Det har hänt en del sen sist jag skrev.
Jag & Royal hoppar numera regelbundet 1/veckan (och högt dessutom), jag har beställt ett kandar (!!!), vi har varit och tävlat i kumla med fina resultat, Och jag är numera snygg, sexig och singel.
Det ni!

Vi hörs förhoppningsvis imorn! (Men jag lovar inget, haha!)
PUSS/L