fredag 27 februari 2009

Come undone

Fredag

Dagen började 10.00 då jag gick upp, men det fattade ni. Gick upp och gjorde frukost, bestånde av 2 rostade smörgåsar med marmelad och O´boy (såklart!). Till frukosten blev det fyra vänner avsnitt, vilket passar utmärkt med rostat bröd (om ni inte kände till det). sen gjorde jag mig iordning för stallet, och idag cyklade jag dit, vilket är ganska ovanligt nu förtiden. Och tänk vad jobbigt det var! Kändes nästan lite pinsamt när jag kom fram och flåsade så tungan nästan hängde utanför. Haha! Okej, nu kanske jag överdrev liiite, men det var iallafall mycket jobbigare än vad jag minns att det var förr, och det känns ju inte så roligt att konditionen är sämre nu än vad den var när jag var 14 liksom. IOFS hade cyklen ganska platta däck, vilket säkert gjorde det lite mer jobbigt än vad det hade behövt vara om jag hade varit smart och kollt det innan jag åkte. Hur som haver, jag har iallafall komit på att min kondition inte ligger på en elitidrottares nivå direkt. Men det borde den! Jag är ju faktsikt Elitidrottare (stolt)! Så min slutsats av den här cykelturen på ca 10-15 min är att jag ska förbättra min kondition, smart tänker ni nu. Ja! Det är smart, för har jag bättre kondition kommer jag kunna rida bättre och det är ju ett stort plus om man vill ha framgångar på tävlingar i framtiden. Till våren ska jag börja utnyttja elljuspåret här uppe i skogen, och innan jag kan börja med det ska jag mjukstarta med att cykla till stallet varje fredag, minst. Jepp, så får det bli.

Får se vad som händer ikväll, antagligen lite mys med film och glass lr nått.

torsdag 26 februari 2009



Backyard Babies-Abandon

I thought
Release
The endless pain
I think it'll never
Be the same
But I didn't cause
The summer rain
I don't wanna see you
Here again
Again, again
Never again
Never again

I made a move
I thought was right
I had a chance
To stop the fight
But I looked away
And to the side
I never thought
I'd say
It'll be alright
Again, again
Never again
Never again

Cause I'm far away
From everyting we knew
But all I see
Reminds me so 'bout you
Face to face
I'm a hopeless case
We go on and I pretend
Cause I'm far away

I don't wanna live
To reverse my life
I had it coming
Ccause of my lies
I'm not about being
Number one
But I'm so afraid
That I'm right
And you're wrong

Again, again
Never again
Never again

Cause I'm far away
From everything we knew
But all I see
Reminds me so 'bout you
Face to face
I'm a hopeless case
We go on and I pretend

Cause I'm far away
From everything we knew
But all I see
Reminds me about you
We are face to face
Such a hopeless case
We go on
And I pretend
I'm far away
Again, again
Never again
Never again



http://www.youtube.com/watch?v=qRybIWxe8p0

Torsdagsnöje?

Torsdag

Torsdag, vet ni vad det betyder? Jo, städdag. Och då kanske ni tänker "Ja, ja men vem städar inte sitt rum då och då?", men det råkar vara så att jag städer inte bara mitt underbart välstädade "flickrum" *host,host*, utan även resten av huset. Jag dammar, vattnar blommmor, vädrar viltar och mattor, dammsuger, städar badrummet och moppar golv. Sådär! Där har ni min lista, och även anledningen till varför jag inte har gjort ngt skolarbete idag. Men jag menar, man måste ju få känna att det är sportlov oxå, Fucktiskt!


9 dagar. 9 dagar kvar till jag fyller 19. Men vad är det för speciellt med det? 19 är en sån där ålder som egentligen inte har ngn betydelse. Inget nytt som händer, inget nytt man får göra. Det är lika värdelöst som att fylla 17. Man längtar ju bara till nästa år när man fyller 18, eller som i det här fallet 20. Jag skulle hellre fylla 18 två gånger och sen hoppa direkt till 20. Fast även om åldern känns ganska meningslös så är det ju alltid roligt med presenter. Förstår inte de som säger att det inte vet vad de ska önska sig. Haha, gud vad ytligt det där lät då. Jag är inte stålt över det, men det vore att ljuga om jag sa att jag inte var ytlig. Men ärligt, jag kan inte påstå att jag känner en enda som inte är det. Så så farligt kan det ju inte vara.

Bilden är från min 18-års fest

onsdag 25 februari 2009

Ingenting

Onsdag

Jag vet inte om det här med en "offentlig"-blogg var en av mina bästa ideér. Nog för att de flesta av mina ideér är helt och hållet genialiska, men det finns en del praktiska fördelar med en blogg som ingen vet om. Det är ingen mer än jag själv som kan läsa, vilket gör att man kan skriva precis vad man vill och känner utan att ens behöva nudda tanken "vad ska andra tycka om jag skriver såhär!?". Det är ju en solklar fördel. Fast det är ju roligt att skriva inlägg som andra får läsa oxå.
jag tror att jag forstätter på det offentliga spåret ett tag till när jag ändå har gjort mig besväret att skaffa mig en ny blogg och allt.

För övrigt har det inte hänt mycket idag heller. Skrivit lite på presentationen till interiör design-shiten. Varit på stan och lunchat + stallet ofc. Annars inget särskillt.


Being with you is so dysfunctional
I really shouldn’t miss you, but I can’t let go
Oh yeah
Cuz we belong together now
Forever united here somehow
You got a piece of me
And honestly
My life would suck without you

tisdag 24 februari 2009

Dressed for Success


Tisdag
Tänkte försöka mig på något vågat och inte bara publicera en text utan även bild, hör och häpna! Valet kanske inte känns helt självklart för vissa men helt klart för mig. Backyard Babies spelade nämligen på Nöjes i fredags. Damn! Hade velat varit där. Men eftersom man som bekant inte kan både äta kakan och behållan den, fick jag helt enkelt prioritera det jag helst ville göra, Sälenresan.

Idag skulle jag egentligen ha gjort skolarbete, men det hanns inte med. Nej, för jag har nämligen varit väldigt, väldigt upptagen med mycket viktigare saker -attgöraabsolutingentingalls. I det ingår sovmorgon till tidigast 11.00, inte en minut tidigare får man gå upp! Sen frukost i minst 1 h. Sen gör man sig iordning -och med det menas att man tar en dusch i ca.30 min + sätter på sig sina bästa och mysigaste mysbyxor. Efter den mycket anstängande frukosten och görasigiorning-prosiduren finns det inte många alternativ, det är bara och förberedda sig för ett tufft TV-maraton med vänner avsnitt eller liknande i några timmar framöver. Det ni! Jag tror knappast att ni någonsin kan föreställa er hur slut jag är efter den här dagen. Hahaha!
Det enda som är kvar är stallet, så man får väl ta sig i kragen och dra iväg dit snart.

Ciao!

måndag 23 februari 2009

Oslagbara

Måndag.

Okej, här kommer mitt första inlägg som bloggare. Eller ja det är väl inte helt sant eftersom jag har haft en blogg förut, som ingen har fått läst. Men den här ska alltså få föreställa min offentliga blogg. Alla är fulla av förväntningar förstår jag .. haha!
Inte för att jag vill göra mina (kanske) kommande läsare besvikna, men den här måndagen har inte varit särskillt händelserik. Så ni får ha överseende med att det här inlägget inte kommer bli varken spännade eller långt...
Min dag började hemma hos Mattias med en stor frukost med alla tillbehör, haha!
Sen åkte vi hem till mig och gjorde absolut ingenting alls tills vi beslöt oss för att göra plättar, eller det var snarare jag som gjorde plättar och Mattias som kollade på. Lite senare, efter en kort eftermiddagslur, packade jag upp min packning från Sälen. Alltid lika roligt att packa och packa upp väskor .. eller kanske inte.
Nu ska jag iallafall ta tag i mitt liv och åka till Knubbelius, även känd som Knubbe, och träna för Anki. See ya!