torsdag 24 september 2009

Live live in Paris

Torsdag

Tja!

Egentligen borde jag väl plugga inför den ökända tentan, men jag måste bara få uppdatera er lite grann.

Min bok har komit!!!!!! Blod, svett & dårar, biografin om Backyard Babies. På insidan pärmen har alla fyra signerat! Fatta att dom har liksom har tagit i min bok!!:D:D:D:D Åh, jag blev så glad när jag såg det. Mamma bara" Du rodnar ju Linn, hur skulle det gå om du träffade dem på riktigt!?" Haha, ja det undrar jag oxå... och det tänker jag ta reda på nån gång ;)

Gud så fint! Dregens, Nickes, Johans och Peders autograf :)


Nu blire mat och sen blir det att åka till stallet och ta hand om Lill-Dregen:)
See Ya!
Linn

måndag 21 september 2009

Never again

Måndag

Hejhej! Nu var det ett tag sen igen, värst vad oaktiv jag har blivit här. Det är egentligen inte för att jag inte har ngt att skriva om utan för att jag liksom inte tar mig kragen, det är ungefär som med pluggningen just nu, I just don´t do it liksom. Faaaast blogga är ju bra mkt roligare än att plugga förstås:)

Jahaja... I helgen blev det utgång, både fredag och lördag. I fredags var det utgång med klassen och jag tog med mig Bea som personligt stöd, visste ju inte var det var för typer som skulle dit, så jag jag tog det säkra före det osäkra kan man säga. Sagt och gjort... Förfest på Campus som vi var försenade till vilket även realterade i att vi fick hälla i oss vinet vi hade med oss på tomma magar dessutom. Hm .. Ja, man kan säga att det blev en otroligt rolig bussresa in till stan och en ngt flummig promenad till nöjes. Väl inne på nöjes visade jag och Bea våra sanna skills med bowlingkloten, dvs kasta kloten i rännan och kasta klot över till banan brevid. Hahah! Efter detta följde vi med på ytterligare en förfest hos Henriks bror, sen bar det vidare till Arena där vi dansade som galningar. Ja, herregud vilken kväll. Det hela avslutades på ett underligt sätt då jag var ytterst "trevlig" mot en helt okänd person, eller var det kanske otrevlig? " Och vem fan är du egentligen?" och "Men liksom vem ÄR du?" HAHAHAHAHA! Ja, sanna mina ord, drick inte på fastande mage.

I lördags firade vi Amy. Förfest hemma hos henne med god mat och mkt skratt och flams -trevligt! Sen bar det av mot standen med siktet inställt på Arena, men först blev det en sväng in på Score. Inne på Arena var det inte särskillt livat, vi var glada att Bea hade fixat fribiljetter så att vi slapp betala för att nästan vara själva på dansgolvet. Vi bestämde oss ganska snabbt för att dra därifrån. Det fick ist bli en biltur med Amy som chaffis eftersom hon inte drack ngt. Jag var så trött att jag tror att jag slummrade till en kort stund där i baksätet, haha! Det blev en tidig kväll med andra ord, men det var ganska skönt. Lyckad kväll på det stora hela ändå:)



Nu ska jag sova. Fick precis en utskällning av mina kära mor att jag tydligen priorierar "heeeeelt fel saker", jag sitter alldels för mkt vid datorn enligt henne. Så kan mkt väl vara fallet.

Tenta på fredag och sen efteråt blir det sittning, kan nog bli kul ... med sittningen alltså. Tentan går åt helvete.

Ciao!

onsdag 16 september 2009

One sound, one love! Something you should think of

Tjenare!

Ni får ursäkta mitt lilla uppehåll i bloggandet, har varit mkt att stå i på sista tiden.

Nu är han min, bara min min min min MIN! Royal kontes. Vi kallar honom bara för Royal än så länge men det känns lite opersonligt, så vi fundrerar på vad han kan få för smeknamn. Ni får gärna ge förslag! Än så länge har vi fått förslag på : Royne, Roy, Kontes, Kotten och Conny.
Royal Kontes

Till helgen vankas det utgång (tror jag), vilket vore väääääldigt roligt! Meningen är att vi ska fira en viss Blomster. Så förra helgen inventerade jag och Bea stadens affärer mkt nogrant, och jag tycker att det blev ett MYCKET gott resultat måste jag säga. Nu är du allt bra nyfiken, AMY<)

När jag var på PIP i somras och såg BYB, så hade Dregen på sig ett par ursnygga Converse. Jag blev helt kär... ja, alltså i skorna ;)
Har hittat dom på nätet nu, men dom kostar 600... dollar! Haha! Men ändå, hur snygga är dom inte? Man kan väl få drömmar iaf, och isf är det här mina drömskor.


Puss!

fredag 4 september 2009

Year by year

Fredag


Hej!

Skola idag oxå, men det var endast grupparbete så det blev inte så lång skoldag idag heller. Efter skolan blev det en sväng till stallet, till Yoghurt. Han gick riktigt bra idag. Sen kom Mattias och hämtade mig i nån bil som han provkörde, den kostade tydligen 600 000kr... Jag blev inte särskillt imponerad måste jag säga. tycker att det finns så mkt annat man kan få för dom pengarna än en bil. Men det är väl jag det ...

Kollar på Brokeback Mountain nu, det var inte nån film som jag skulle tycka vara värd att se igen om, men den var väl okej. Mattias tycker att den är jätteäcklig och att det är det värsta han har sett, haha! Så farligt var det väl kanske inte men det är ju inget go i filmen liksom, en typisk film man somnar till.

Imorn ska mamma och jag inventera Hööks, det ska bli skoj. Åhhh, vad jag längtar till tisdag. Hoppas, hoppas att besiktingen går bra! Isf har jag en häst på tisdag, jippie!


Dom spelar i Globen i December. Tror ni jag vill dit eller!? YES! Men det är dock en NHL-match dom ska spela på, så det blir väl inte så många låtar i förehållande till priset som ligger över 1000 spänn...


Åter till Brokeback mountain... Hade!

Puss!

torsdag 3 september 2009

You know you could be a rock n´ roll star, No matter who you are

Torsdag

Åhhhhhh, vet ni vad!? Idag är det den bästa dagen på länge!!!
Nu är han nästan min, besiktning nästa. Så håll tummarna!


Kan man bli sötare? Hihi :)

onsdag 2 september 2009

Billion Dollar Babies

Onsdag

Hejsan hoppsan!
Idag har varit en ganska bra dag. Började skolan 13.15 och slutade 15.00, så det var inte så blodigt. Fick dessutom reda på att de fanns fler som inte förstod ett dyft om föregånde lektion, vilket känndes skönt. Det är väl dock kanske mer orande att det ändå kommer att komma på första tentan som btw är 5 timmar lång!!!
Ni kanske inte förstår så mkt om vad jag pratar om men jag orkar inte göra ett större utlägg om det, tror dessutom inte ni skulle vara intresserade av det eftersom knappt jag är det, haha ...

Jag har kommit in i nått slags stimm av Peter LeMarc-låtar. Jag vet inte riktigt varför men dom får mig att må bra. Hans texter träffar på rätta stället och det gör att man känner igen sig. Och jag skiter fullkomligt i att Peter LeMarc är nån som även min mamma, och alla andras mammor för den delen, lyssnar på, det spelar ingen roll liksom. Ni kanske tycker att det är en konstig musiksmak jag har och det kan jag förstå, backyard babies och peter lemarc har väl inte helt lika musikstilar. Men jag tycker att de kompliterar varandra bra. Så det så.

Imorn har vi grupparbete, får se hur det går. Kan nog bli intressant om man hamnar med vettiga personer. Man kan ju alltid hoppas på det bästa iaf.


Jag vill på konsert med världens bästa band igen, nu nu nu nu NUUUUUUUU!!!

Puss!
/Linn

tisdag 1 september 2009

Some things are not just black & white

Tisdag

Visade Anki filmerna igår och idag ska mamma ringa på en av hästarna. Vågar nästan inte hoppas på att det ska bli ngt men jag kan inte låte bli. Kommer bli väldigt besviken om det här oxå skiter sig...

Ikväll har jag Yoghurt som vanligt och har även Edgar att ta hand om. Tränade Edgar igår för Anki, gick riktigt bra faktiskt. Kände mig mkt säkrare på min ridning än förra gången, beror nog på att jag ändå har ridit en hel del olika hästar nu på senaste tiden.

Idag hade vi föreläsning om programmering... Var det svårt? Jo, tack... Förstod jag någonting överhuvudtaget? Hm, nej.
Jag funderar seriöst på om det här verkligen var ngt för mig, det känns verkligen inte så. Visst, det är ett program för nybörjare men de flesta har ju erfarenhet sen lång tid tillbaka. verkar mest som att de går programmet för att få det på papper typ. Usch, jag vet inte jag... Har tänkt att jag ska göra första tentan sen får vi se hur det blir. Just nu känner jag att Flyinge eller Strömsholm vore ngt som jag verkligen skulle tycka var roligt. Ska kolla lite mer om vad som krävs för att komma in där.

Jag vill även passa på att framföra mina gratulationer till en viss AMANDA BLOMSTER, SOM FYLLDE 19 BAST IGÅR! GRATTIS, GRATTIS!!!


Bye,bye lingonpaj
/Linn