fredag 23 oktober 2009

Pretty Ugly

Fredag

Men herregud! Är jag här nu igen och skiver???
Det verkar som att jag har fått tillbaka lusten lite, njut så länge det varar!

Tänkte börja med att besvara några frågor från en trogen läsare, vi kan kalla det Dagens frågor, hehe! Ni andra får gärna oxå skriva frågor så ska jag försöka svara på dom så gott jag hinner, det är lite svårt att hinna meda att svara på alla men ni vet att ni betyder mest för mig mina kära läsare. (Ironi-laddat)

Frågor:
1. Facebook är för mesar.
2. YEY!! Hur stor är tvn?
3. Älska spotify (saknar min dator...bha)

/bea


Svar:
1. Ehhhhhhhhh! Säger bara Farmville, yey!
2. Den är heeeela 22 tum, haha!
3. PUSS på Spotify! Varför har jag inte skaffat detta tidigare??


Bakgårds bäbisar, det är gräääjer dä Amanda! Bättre än killar i kostym som matchar det med vita tubsocker och sen dansar moonwalk.. Öm.. jag nämner inga namn...

Ikväll blir det antagligen ngn form av film tillsammans med Mattias och dessutom blir det TACOS, mums!
Imorn har jag träning och på kvällen ska jag umgås med Bea och förhoppningsvis oxå Amy. Amy är du på lr? Så mkt mer har jag väl inte planerat, borde väl plugga men det får vi se hur det blir med det. Usch!



Vi hörs!
/Linn

torsdag 22 oktober 2009

Too tough to make some friends

Torsdag

Andra inlägget idag!!!

Jag måste bara få tala om för er! Nu har jag skrivit till tjej som bloggar om Backyard Babies, och frågat om hon vill pratat mer med mig typ, haha! Kanske är helknäppt men det vore verkligen askul att ha ngn att prata med som har samma musiksmak. Tänk om man skulle kunna gå på konserter tillsammans och massa! Det vore ju verkligen SKITKUL! Galet, galet!



Rock on! /Linn

Somebody pinch me

Torsdag

Så här kommer veckans inlägg... Haha! Nej, men helt seriöst, när man har blogg är det väl meningen att man ska skriva lite oftare än så? Känner att jag hamnar i lä när Bea gör typ 9 inlägg på en dag, haha! Men ni får helt enkelt se det som ett kvalitets inlägg ist för många med kvantitet... Inge illa ment Bea, dina är superb!

Förra helgen var jag i skövde på Bonnaphesta, det var en intressant upplevelse. Vi åkte på fredagen kl 13 och 13.20 korkade vi upp första flaskan (illa?), haha! Fredagen bestod av att packa upp och förfesta i sovsalen för att senare dra vidare till nån förfest och sen drog vi vidare till deras kårhus. Rolig kväll!
Lördagen var ganska seg till en början, men vid ett var alla igång igen. Vi lekte lekar i en park med massa konstiga lekar. Efter det drog vi till sovsalen och sen åter till kårhuset där Mora Träsk(nostalgi? Jo,tack!) spelade på kvällen. Inte riktigt lika roligt som på fredagen men det berode nog mest på att jag var lite för trött.
Söndagen var riiiiktig seg efter två nätter med dålig sömn plus bakfylla.
På det hela en riktigt rolig helg.
Har tyvärr inga bilder som är värda att lägga upp, men ni kan ju kolla på facebook ni som har det alltså... Annars kan ni ju alltid skaffa.. HOSTHOST! hihi:D

Sittningen på Lördagen. Ursäkta det blonda inslaget till höger, men detta var typ den enda bilden på mig.

Har fått tillbaka tentan oxå. Det gick åt pipsvängen precis som jag trodde. Finns inte så mkt mer att säga än att jag ska göra en omtenta 6 november.
Har en ny tenta om exakt en vecka på Verksamhet och IT, och jag tror att jag vill spy på den. FUCK IT!

Jag har köpt en ny tv!!!! Så nu har jag en platt-tv, de ni! Mohahaha! :D
Min förra fick ju spunk och blev svartvit hux flux och efter 1 och en halv vecka tyckte jag att livet kändes färglöst (hysteriskt roligt, hm..), så nu står den här i mitt rum och jag är mäkta stolt! Den är hypersnygg och dessutom har den en inbyggd DVD, wiiiho!

Och vet ni vaaaaaaaaad!? Klart att ni inte gör, hihi :D
Nu har jag äääääntligen skaffat Spotify, och nu tänker ni "Öm..Grattis och välkommen till 2009". Men jag måste bara få säga: Vilket JÄVLA UNDERBART PROGRAM! Fy fään! Love it!

Nej, nu är det hög tid för städning. yes!
Vi hörs om en vecka då.. haha ;)
/Eran "Darlinn"

tisdag 13 oktober 2009

Total 13

Tisdag

Hej & hallå!

Idag har det varit en häktisk dag, trots att jag har varit ledig. Det hela började med att jag försov, vilket jag fick sota för resten av dagen...
Som ni vet så hade jag tid hos soda kl 2 och innan det hade jag tänkt ta stallet. Men eftersom jag försov mig så insåg jag snabbt att jag aldrig skulle hinna med att mocka, packa påsar, rykta och rida m.m innan jag skulle hinna med bussen till stan. Men jag jag var ändå fast besluten om att jag skulle hinna rida iaf. Så jag cyklade iväg till stallet och skyndade mig så mkt som jag kunde. När jag var klar trampade jag för livet hem igen. Då hade jag 20 min på mig att byta om från stallkläder till vanliga kläder samt äta lunch. Det fick bli en banan och när jag sen skulle gå till bussen fick jag snabbt byta min raska gångtakt till att spurta som en dåre för att hinna med bussen. Som tur var det en snäll busschaför som stannade, jag fick nämligen gå på i 90 graders svängen... Haha! Måste ha varit en syn för dom som satt på bussen när jag bokstavligen flög ut ur våran häck och galopperade fram till bussen.

Så nu sitter jag här nyfriserad. Mitt nya namn är numera Lady Linn Gaga!
Lugn nu! Jag skoja bara! Jag fegade ur och det fick bli, suprisesuprise, blonda slingor och några mörka slingor. Dom flesta kommer nog inte se nån skillnad men det är ändå skönt att vara av med det slitna och att inte längre ha ngn hemsk utväxt.

Efter mitt besök hos frissan begav jag mig mot Mitticity och Ginatricot för att ta mig en närmare titt på en klänning som jag sett i en tidning. Den är väldigt glittrig, nästan lite nyårsvarning på den faktiskt, but I like it! Ni har väl hört att i höst/vinter så glittar den största stjärnan mest på festen. Hahaha! :)

Okej, nu vill jag bara förbereda er och ursäkta mig innan ni scrollar ner till den här hemska bilden. Jag måste ändå säga att jag tycker inte riktigt att det är helt och hållet mitt fel att bilden blev så ful och konstig utan jag vill nog även utnämna ginatricots hemsida till en av de värsta i världshistorien oxå... Därav en väldigt fin beskärd bild ur paint på min vackra klänning som jag har köpt.


Nu blir det snart sängen. Men först lite Farmville! :D


Linn WaS hErE!

måndag 12 oktober 2009

Powderhead

Måndag

Hejsan hoppsan mina kära läsare!

Min helg blev väldigt lugn och stillsam men det känns inte som om jag förlorade ngt på det. Fredagen spenderades framför tv´n med mamma, vi kollade på Idol och åt pizza, senare på kvällen lyssnade jag på P3 live, dom spelade nämligen en livekonsert med Backyard från Finland:D Lördagen ägnades åt sadelprovning samt sadelköp, känns jättebra att äntligen ha en sadel.
På kvällen åkte jag hem till Bea och vi kollade på körslaget, I taket lyser stjärnor (som btw var väldigt bra) och självklart blev det lite Gårdar med anoroxå. Igår (söndag) hände det inte särskillt mkt, skrittade ut en sväng i skogen med Royal, det var första gången vi red ut själva och han skötte sig jättebra.

Idag är första gången på länge som jag ledig från skolan, väldigt skönt att sova till halv 11 på en måndag. Ikväll blir det träning för Anki, får se vad hon tycker om den nya sadeln.
Imorn har jag bokat tid på Soda för klippning och slingning. Det ska bli sååååå skönt att få bort alla slitna toppar och all hemsk utväxt. Jag har inte klippt mig sen strax innan studenten vilket är 4 månader sen. Frågan är bara hur jag ska klippa mig och vilken färg/nyans jag ska ta på slingorna...


Kanske såhär som Lady Gaga? Inte riktigt så blond men ändå ganska ljusa slingor och med några få lila i underhåret. Är det helt galet att göra så? Vad tycker ni? Jag har även tänkt mig den frisyren...

Nu blir det snart sängen.
Nattinatti! /Linn

lördag 3 oktober 2009

Stockholm syndrome

Lördag

Tja!
Tänkte att det var dags att visa ett litet livstecken igen.

Sedan sist jag skrev har jag haft tenta, som inte gick sådär superlysande, varit på nollesittning som var väldigt roligt och hum... händelserik. Har varit och tränat för Anki med Royal och provat en Equipe-dressyrsadel. Igår (fredag) var jag och Mattias iväg och åt pizza på Kebabhouse och såg på Flickan som lekte med elden, tyckte att det var en bra uppföljare på den första filmen. Den var lagom spännande, och hör och häpna -det var bara en gång som jag hoppade högt i biostolen, jag är sååå lättskrämd att det är pinsamt.
Ikväll bär det av till Amy. Mat, film och massa skitsnack står på schemat!
Hm... ja, just det, imorn har jag stalljour. kul. 07.00 ska jag vara i stallet, yes!

Varsågoda och njuuuut! Dregen, du är het that´s just how it is.


Back to reality!
Puss!
Linn