tisdag 26 oktober 2010

Bad Romance

Och så var det vardag igen...
Flyinge var helt fantastiskt! Känner mig superinspirerad av alla fina hästar och duktigt ryttare. Roligt att det va så många med som man känner oxå, det gör det lite extra kul när man har någon speciell att "heja" på. Jag var så stolt över Anki och Alfred som tog sig till final och blev 6:a totalt. Jag fick kämpa för att hålla tillbaka tårarna när domarna berättade poängen i kvalet.

Jaaa, vi har verkligen haft en toppenvecka i skåne med fina hästar i massor, god mat, shopping, knäppa vad-slagningar osv. Det här var verkligen inte sista gången vi åkte ner till unghäst-championatet. Och en vacker dag ska jag inte bara sitta i publiken utan vara med och rida också.


N Ö J D Malin visar stolt upp sin finfina sockerbeta

Kungarna av så väl burger king som Nyköping, mjaaaaou!
Världen bästa Anki & Alfred på prisutdelning av 4-års dressyren

måndag 18 oktober 2010

Heart shaped box

Vidrigt väder idag, blåser ju typ storm? Väldigt onödigt när vi ska ut och åka med transporten ikväll om ni frågar mig. Men Royal är van, han kommer ju trots allt från skåne.

Tar en liten paus från allt packande, tvättande, matlagning, sängklädes byten mm och gör ett blogginlägg för er skull.
Imorn åker vi till Flyinge! Ska bli jättekul, har längat efter den här veckan i flera månader. Men allt som ska göras innan man åker iväg är mindre kul. Jag hatar att packa! Gillar inte det där med att planera vad man ska ha på sig i flera dagar i förväg. Och sen glömmer man alltid något som tex. mobilladdaren eller tandbortsten, det är helt hopplöst att försöka få med allt.
Kan man inte hyra in nån som kan packa allt åt en och som man sen kan skylla allt på när det fattas något?
Jag packar iaf ner mina high heels, man vet ju aldrig vad som kan hända i skåne.

Min helg får bli en kort sammanfattning...

- Idol med Bea i fredags. (Jay är bäääääst!)
- Mormor & morfars guld bröllop i lördags.
- Mysig höstdag hemma hos Mattias i Söndags.

En bra helg med andra ord!

Helst skulle jag vilja ta en middagslur nu, men icke! Här ska packas, packas, packas!

/ sockerärtan

Kiss


Funderar på att beställa detta kors-örhänge. item.blogg.se har väldigt många snygga smycken och dessutom fraktfritt! Me like!

tisdag 12 oktober 2010

Bette Davis eyes

Imorse när jag gjorde mig iordning i badrummet kom det in en stor äcklig spyfluga.
Valde att ignorerade den eftersom jag hade bråttom.
Nu när jag kom hem och satte mig framför datorn så kom den flygandes igen, så jag klippte till den. Precis när jag satte mig tillbaka i stolen igen så kommer det en till äcklig spyfluga! "Ursäkta, men slog inte jag ihjäl dig alldeles nyss?!". SMACK! Slog ihjäl den oxå, fast tyvärr inte lika smidigt som den första... Jag kan ge er en ledtråd -jag är nu i stort behov av att putsa mitt fönster... Uuuäck!

Royal får vila idag eftersom han har gått ganska hårt både söndag och måndag. Kändes som han behövde det efter igår. Träningspasset för Anki gick ganska hyfsat igår förutom att det va femtioelva andra människor som skulle rida samtidigt i det lilla tältet. Inte jättekul när inte alla kan ridhusreglerna heller för den delen. Men det är inte mycket att göra, bara bita ihop och rida.
Har jobbat på Sörmon idag och ikväll ska jag bara ta det lungt (sjävklart blir det desperate housewives).

Hörs!
/L

måndag 11 oktober 2010

The darker instinct

Helgen blev väl inte riktigt som man hade planerat, men jag överlever nog det oxå.
Har jobbat på Sörmon idag och ska troligen göra det tisdag, torsdag & fredag oxå, that´s gooooood! Alltså ledig på onsdag som det ser ut nu. Då ska jag göra köttbullar har jag lovat mamma och sen har jag lovat mig själv att åka till stan och köpa the party-shoes. Imorn är det bara en vecka kvar tills vi åker till Flyinge, längtar som bara den! Mamma & jag ska vara där tillsammans med Ingela & Malin från tisdag till söndag. Ska bli kul att se fina hästar och shopa hästgrejer mm.
Ikväll blir det Ankiträning, hoppas lille skutt skötter sig idag. Hade lite av en brottningsmatch igår, men det var det värt för jäklar så fin hästskrället blev sen.

Nu ska jag värma en hembakt kanelbulle! Tja!

Never Alone Always Alone


Har hittat partyskorna! Dom ska bli mina på onsdag tänkte jag, mihihi!

onsdag 6 oktober 2010

Hang with me

Jäklar vilken motvind jag hade påvägen hem från stallet, jisses! Min mountainbike är ganska tungcyklad i vanliga fall och i motvind blir den rent ut sagt skitjobbig.
Har länge tänkt att jag borde sälja den här och köpa en ny. Vill ha en damcykel med korg som har släta hjul. Kanske borde ta tag i det nu.

Royal fick gå med martingalen idag, ja så går det när man inte kan uppföra sig. I början av passet visste han inte om han hade fyra ben eller fjorton... Men dom sista 15 minutrarna var han riktigt samarbetsvillig och känndes jättefin.
Har inte gjort så mkt idag mer än vart i stallet. Kollade på halv åtta hos mig när jag åt frukost på tv4 play. Jag känner mig lite lillgammal som gillar det programmet, tror att det är pappas favvoprogram dessutom, haha! Men jag tycker att det är ett mysigt program och sen tycker jag att det är kul att se vad folk lagar för mat. En del är verkligen superduktiga! Sen är det kul att dom ska bedöma varandra och leka experter, vissa tar det på mer allvar än andra...

Imorn och på fredag blir det jobb på Sörmon. Äntligen får jag göra nått annat än att baka, laga mat, tvätta, vika tvätt, städa, byta sängkläder etc etc.
Men idag är jag alltså hemmafru och till middag ska jag laga Grekiska köttbullar med tzatsiki, MUMS!

Nu ska jag kolla på Christine!
Bye!

måndag 4 oktober 2010

Bullar!


Upptäckte precis att det är Kanelbullens dag! Man kanske skulle ta och baka lite!? :D

When

Och så var det måndag igen. Är väldigt trött på att sitta hemma när alla andra går till jobbet faktiskt. Hoppas på att få jobba lite på Sörmon i veckan och framför allt så hoppas jag på att få en praktikplats snart.

I fredags åt vi pizza och guuuud så gott det var! Orkade nästan hela pizzan (!) men bara nästan. Lite senare kom Bea, vi kollade på Idol och sen även lite av Robin Hood filmen. Jag var nöjd med folket som gick vidare i Idol, fast lite besviken på att det finns dom som har karriärer redan som är med i programet. Geir är väl den som man tycker hör minst hemma i Idol eftersom han trots allt har vunnit Schlagerfesivalen i nått random land. Två av mina favoriter Linda & Jay har tydligen oxå haft/har sång karriärer, det blev jag mest besviken på. Jay har tydligen uppträtt tillsammans med Takida och Backyard Babies (!!!), inte så kontigt att jag gillar honom då kanske;)
Har ganska många favoriter i år, gillar även Alice, Olle & Linnéa. Det kommer bli svårt att välja vem man ska heja på i höst. Men man kanske inte måste välja? :)

Beas favvo, Mors lilla Olle gick vidare i fredags. We like!

I Lördags tog mamma & jag en vända på stan. Slutresultatet blev fyra tröjor till mig och jag vet inte hur många till mamma + att hon köpte skorna som jag har sucktat efter (tyyypiskt!). Vem vet, jag kanske "lånar" dom av henne, hehe!

Mammas nya skor

Och igår, söndags, var det tävling i Kristinehamn. Royal var mer vild än tam... Vet inte hur många hopp rakt upp i luften han gjorde på framridningen. En av gångerna hoppade han så högt att jag tappade ena stigbygeln och va 50 cm över sadeln, som tur var så landade jag tillbaka i sadeln och inte vid sidan om. Mamma & Mattias som stod och tittade på såg lite lätt bleka ut efter Royals skutt. Inne på banan lungnade han ner sig betydligt och skötte sig relativit bra. Travprogrammet kändes bäst. När vi kom till galoppen kändes Royal helt plötsligt trött ist för vild och galen, så i höger galaopp blev det två avbrott. Men trots det så skrapade vi ändå ihop 61% i våran första LA:3. Så jag är nöjd med resultatet men mindre nöjd med våran prestation.

Har lite smågrejer att fixa med här hemma idag och sen blir det stallet.
Kram

fredag 1 oktober 2010

Telephone

Ni måste bara kolla in den här snubben!
http://www.youtube.com/watch?v=Qb6kzbRA5cA
Han mimar till "Telphone" med Lady Gaga, Beyoncé. Han är klockren!
Det värsta är att jag tror att det är precis såhär jag ser ut när jag sitter här i min ensamhet och mimar till låtar. Får lägga upp en video jag oxå kanske ;)

Äckligt!


Kan inte låta bli att lägga upp den här bilden på Lady Gaga.
Köttklänning? Det måste vara det vidrigaste någonsin. Visst finns det dom som har konstig klädsmak, men hon tar ju priset. Usch!
Skorna är ju tom med av kött, och som pricken över i har hon en lövbiff(?) på huvudet. Vidrigt!