onsdag 27 maj 2009

Nothing really maters anymore

Torsdag

Hejsan! Nu är jag hemma igen! Flyget landade 19.00 i Gbg onsdag kväll och vi var hemma här i Karlstad runt 23. Känns skönt att vara hemma igen trots att det är 15 grader och hällregnar.
Vi har nästan bara solat, badat och slappat hela dagarna och det har verkligen varit jätteskönt.
(Vi tog en del bilder, har lagt ut några på facebook om ni vill se.)




2 veckor kvar till studenten, exakt! Det känns jävligt bra men samtidigt så fattar jag inte vart det trejde året på gymnasiet egentligen tog vägen. Vad hände liksom hösten 08 och våren 09? Jag tror att jag får ta och kolla på lite kort för att liva upp minet lite grann...


Till helgen hoppas jag att vi kan åka och provrida någon av hästarna som vi är intresserade av. Jag har längtat efter att få göra det enda sen fredagen för tre veckor sen när vi var och kollade på Björkliden på en av hästarna. Allt känns väldigt bra hittils med den hästen så jag hoppas att den är lika trevlig att rida som den ser ut.

Ska fortsätta packa upp min resväska nu innan jag ska hämta mamma på tågstationen. Hon lär flippa ut om hon ser hur det ser ut på mitt rum just nu -" Men Linn, det ser ju ut som ett bombnedslag här!! Det ser för jävligt ut här med alla kläder på golvet". Så det är väl bäst att jag sätter igång och rörjer undan så hon slipper få spader.

Hej!

måndag 18 maj 2009

Måndag

Måndag

Idag är det dan före dan. Inatt åker vi till GBG och imorn vid 7-tiden lyfter planet från Landvetter. Det ska bli jätteroligt, har längtat efter den här semestern länge nu. Ska bli jättemysigt att få åka iväg tillsammans med mattias, men samtidigt läskigt att åka iväg på egen hand. Men det kommer nog att lösa sig.
Så förhoppningsvis så är vi bruna som pepparkakor när vi kommer hem, som blir perfekt till den vita studentklänningen!

Red Edgar idag för Anki. Det var första gången jag red en så ung häst, men det gick ganska bra för att vara första gången.

Vi hörs! Ha det bra nu, för det ska jag ha! :D
Ciao!

onsdag 13 maj 2009

Who's the creep that you've been dreaming of?

Onsdag

Jag är bara så jävla bäst! I made it! Jag fick Godkänt på prövningen i Kemi A!
Det kanske verkar larvigt att bli så glad som jag är nu, men det är så skönt att ha klartat av den kursen, äntligen. Hade varit trist och jävligt ovärt och få IG efter alla sena eftermiddagar som jag har suttit och pluggat på kemistödlektionerna.
Ännu en sten som släppte var när vi fick reda på samhällskunskapsprovet idag, jag klarde det med! Jag hade verkligen inte orkat göra 2 omprov i samhällskunskap, och nu slipper jag båda två eftersom jag klarde det här provet.
Gjorde G-provet i reigion idag oxå, kändes som att det borde räcka till godkänt. På fredag är det nationellt matteprov, och då gäller det! Det är sista provet, sen äre klart! Student är väldigt nära nu, fast man fattar det inte riktigt. Tror inte jag kommer göra det förens jag står där på lastbilsflaket och skriker -FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FY FAN VAD VI ÄR BRA!


Snart börjar Grey´s och sen är det "Fråga Olle", "The girls of the playboy mansion" och sist men inte minst "SAC"- Vilken Tv-kväll onsdagar är asså!

Ciao!

måndag 11 maj 2009

I got spades

Måndag

I call you they call you
Everyone's calling you my better half
I know you they don't do
Nobody will ever do and we don't care




Min lektion var intställd idag (haha, lägg märke till lektiON-singular). Så idag har jag hunnit med att rida Yoghurt på förmiddagen, det var skönt att få vara i ridhuset när det ändå inte var ngn Ankiträning ikväll.


Jag har funderat på att beställa en tröja med Backyard Babies tryck och igår kom jag fram till att jag ville ha ett linne med deras logga, men då fanns det inte i lager. Så jag får väl vänta lite med det antar jag. "Men ja ä inte bitter", för jag tror att jag tar och beställer en nyckelring sålänge. Så kan jag köpa tröja eller linne på PIP i sommar kanske.


inte illa va?

Adios amigos!

lördag 9 maj 2009

I don't hear you I don't need to

Lördag

Igår var mamma och jag iväg och kollade på hästen som jag skrev om i mitt förra inlägg. Tävlingen var på Björkliden, har aldrig varit där förut så det var kul att se hur anläggningen såg ut. Men jag tror att jag kommer försöka undvika att tävla där... Det var nämligen mer en bondgård än en ridanläggning. Till och börja med så fanns det inga parkeringar utan folk fick parkera på en grusväg med sina hästtransporter och bilar, vissa fick lasta av sina hästar i nedförsbacke. Ridhuset och ridbanan var det inget fel på men omgivningen var ganska prövande. På Björkliden hade de Kossor, höns, katter, hästar (som såg ut som kossor-skäckar), barn som sprang runt och skrek osv. Så det var ganska många som hade spända hästar på tävlingen. Jag kan väl tillägga för de som inte rider eller pysslar med hästar att de flesta som har häst har boxplats på en ridskola, ngn slags ridanläggning eller på sin egna gård men det är väldigt sällan som man har hästar tillsammans med en massa andra djur. Så när en häst får se t.ex en ko för första gången blir de oftas livrädda.

Hästen som vi var där för att titta på var väldigt fin nu med, så vi ska antagligen åka och provrida ngn dag efter semestern. Mamma och Pappa åker nu på Tisdag, så då får Mattias och jag hela huset för oss själva i en vecka innan vi oxå åker ner till Gran Canaria. Ska bli jättehärligt med semester efter de här stressiga veckorna som har varit.

Den här helgen skulle egentligen ängnas helt och hållet åt plugg, men har jag pluggat ngt än? -Nepp!
Istället har jag suttit framför datorn halva dagen och inte gjort ngt vettigt alls. Jag har en viss känsla av att jag kanske prioriterar fel..
Äh! Jag har inte tid med ångest nu, det får jag ta imorn för nu måste jag faktiskt kolla upp vad jag ska önska mig i studentpresent.

Hej så länge!

fredag 8 maj 2009

I'm a dangerous kind

Fredag

Äntligen är det fredag! Det har varit den tråkigaste och jobbigaste veckan på länge, Samhällskunskapsprov och Religionsprov i onsdags, Genetikläxförhör och Genetikdebatt i torsdags och dans idag. Sam-provet vet jag inte alls hur det gick, jag skrev i princip på alla frågor men det känns som jag kan ha blandat ihop endel frågor. Religionsprovet som var ett omprov gick väl inte lysande direkt, tror inte att jag klarde det den här gången heller om jag ska vara ärlig. Och idag är det dans, faktum är att dansen faktiskt håller på just nu, och eftersom jag sitter här (hemma) och skriver blogginlägg så kanske ni kan dra slutsaten att jag skippade den helt enkelt. Jag har aldrig gillat upplägget med danskurser, varför kan man inte bara få dansa med vem man vill? Varför måste man dansa med 15 andra? Speciellt en sån här gång när det gäller att lära sig dansa för balens skull, jag menar om jag vet vem jag ska dansa med på balen, varför kan jag intefå dansa med honom då isf? Mattias gick iaf dit så när han kommer hem så ska han få visa mig hur man dansar vals.

I eftermiddag/kväll så ska jag och mamma åka och kolla på en tävling på Björkliden. Det är en häst som är till salu som ska vara med och försöka få till ett kval. Vi var och kollade på den på KRK förra helgen, den är verkligen jättefin och jag gillar den jättemkt.


Här är en bild på den, visst är han söt :)


Ikväll slår han till igen! Dregen är med i "Berg flyttar in" 20.30-22.00 i 4:an.
Då förstår ni att jag tänker sitta som klistrad framför tv:n, haha!
Åhh, jag längtar så till i sommar, till PIP. Jag kommer nog vara mer vild än tam. Eller som mamma så fint uttryckte det "bindgalen"(man är så galen att man måste bindas fast)Haha!



Trevlig helg!

måndag 4 maj 2009

På en och samma gång

Måndag

Var ett tag sen jag skrev ngt i bloggen, men det har helt enkelt inte funnits den tiden, men det gör det ingetligen inte nu heller.

Idag har vi vart i RottneRos med UFen, och då kanske ni tror att vi var i Rottne Ros Park men nej,nej! Vi var på ett studiebesök hos FORTUM med gråa gammla torra gubbar som föreläste om deras verksamhet, SPÄNNANDE! Så jävla ovärd dag, hade behövt de timmarna till att plugga Samhäll och Religion. Jag suttit och pluggat som en idiot hela eftermiddagen enda sen jag kom hem. Ska snart byta om och åka iväg till stallet och träna för Anki, det ska bli skönt att komma dit och slippa tänka på skolarbete, prov och inlämningar. Är det bara jag som tycker att det är konstigt att allt måste komma såhär på slutet, mer eller mindre oplanerat dessutom...?
Lärare är ett konstigt släkte och det har jag alltid tyckt.

Får bli ett längre inlägg en annan dag.
Ciao!