fredag 27 november 2009

nöff

Fredag

Snabb uppdatering

*Lämnade in ansökan idag för att hoppa av.
*Tog vaccinet-Har ont i armen som f-n. Håll tummarna för att jag inte blir dålig i natt lr imorn.
*Imorn blire GLOBEN!!!!
*Nu duschen.

/linnhelenapettersson

torsdag 26 november 2009

Sparks

Torsdag


Sahara hotnights-Japanese Boy är en av låtarna jag spelar sönder just nu. Trots mina och Beas diskussioner spelar jag sönder ännu en låt, jag kan inte hjälpa det! What can I say? Det är som en drog.. typ. Äh, ni fattar!

Imorn ska jag vaccineras. Jag vill inte! Jag kommer garanterat bli sjuk, supersjuk. Åhhhh, jag vill inte! På lördag ska mamma & Jag till Globen för att titta på Globen Horse show, vore det inte typiskt om jag blev sjuk så att vi inte kan åka? Jag kommer garanterat börja gå baklänges. Inte blev jag mindre nervös när jag såg Amys trevliga lista på symmtom man kan få av vaccinet, usch! Nålen kommer säkert vara den längsta och grövsta i världshistorien. Nog om detta! Jag tar den imorn. Det kommer gå bra. Punkt.


Just det! Nu var jag påväg att glömma! I måndags blev jag bjuden på förhandsvisning av Bea på Luftslottet som sprängdes, den tredje och sista filmen i Stig Larssons triologi. Av mig får den betyget 4,5/5. Den var alltså väldigt bra och en jättebra fortsättning på den första och andra filmen. Det enda som var ett litet minus var att den va 2 timmar och 20 min lång, vilket blir lite för långt. Men annars rekomenderas den mkt stark!

Nu står torsdagsstädning på schemat, inte helt oväntat kanske men ack så trååååkigt.
Tur att jag har laddat ipoden så jag kan lyssna på musik samtidigt. Musik gör livet mkt lättare vid många situtioner och det gäller i högsta grad vid städningstillfällen. Ett utmärkt knep för att få tiden att försvinna fort.

Tänkt försöka kolla på Paradise Hotel ikväll oxå, har inte sett ett enda avsnitt än men nu ska det bli ändring på det! Nån annan som har sett det? Hört att det ska vara ganska ..Öm... traschigt. Haha! Kan nog helt klart bli intressant.
Kanal 6 21.00 , tror jag det va.

/linnhelenapettersson

måndag 23 november 2009

Samson

Måndag

And if somebody's going to make it
then this somebody ought to be you
And if somebody's going to fake it
then this somebody, somebody is you
If it's me that was going to take it
then I know that it wouldn't be straight
And I keep telling my reflection
Ambitions are already starting to fade

Ambitions-Donkeyboy

Vart i skolan en sväng nu på morgon, helt i onödan visade det sig tyvärr. Skulle jobba med grupparbetet men så blev det inte, rätt ovärt. Orkar inte förklara varför men nu sitter jag iaf här ist och funderar på om jag ska sätta igång med programmeringen.. Förmodigen inte, eftersom jag har svårt att tänka mig ngt som är tråkigare. Jag har dessutom komit på att programmering är helt klart överskattat, orkar inte förklara det heller men så är det för att jag säger det!

I fredags såg jag & Mattias den tredje och fjärde Johan Falk filmen och igår(söndags) såg vi den femte, nu är det bara den sista kvar, spännande!
I lördags var det tacksittning för fadrarna och temat var som sagt "L" och jag var Laura Croft, Tomb raider ni vet. Riktigt rolig kväll!

Hihi!

/linnhelenapettersson

torsdag 19 november 2009

And that´s what makes my life so fucking fantastic

Torsdag

Igår blev det en sväng på stan tillsammans med Mattias. Kikade efter ett par lämpliga shorts till min outfit på lördag. Nu kanske ni blir förvånade, men utbudet av shorts va inte särskillt stort såhär på höstkanten, så det blev alltså inga shorts. Däremot hittade jag en klänning, en väska, ett armband och ett par snygga strumpbyxor att ha under shortsen på lördag. Kör på mörka jeansshorts eftersom jag inte hittade några svarta.

Klänningen & väskan

/linnhelenapettersson

tisdag 17 november 2009

Men NEJ FÖR I HELVETE!

Tisdag 22.54

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article6127953.ab

Varför???????
Det här förstörde min dag.
Godnatt & FUCK OFF AND DIE!!!

/linnhelenapettersson

so what if this world just throws me off the edge

Tisdag 16.26

Nyss hemkommen från skolan och nu sitter jag här, Big suprice!
Har varit i skolan 2 gånger idag. Why, why, why?? Tänker säkert ni nu. Jo, första gången var jag där och träffade studievägledaren. Och nu sitter jag här med en "ansökan"(??) om att hoppa av min utbildning, najs... Eller? Måste erkänna att ångesten kommer krypandes när jag tänker på att jag måste ta ett beslut angånde min framtid. Fuck! Vågar jag verkligen hoppa av den här utbildningen och satsa på en helt annan? Isf kommer det bli väääldigt nischat, alltså jag blir väldigt begränsad vad gäller min framtid inom jobb. Men det är väl det här jag vill? Eller hur!?
Nej, jag orkar inte skriva om alla mina tankar som snurrar i huvudet just nu och ni orkar defenitivt inte läsa dom! Tro mig, I know!

På bussen från Universitet in till stan klev det på 2 kontrollanter. Tror ni att det är samma jävla kontrollant som klev på bussen på halloween, haha! Då va han ett pain in the ass för Amy, och han va fan inte sämre den här gången. Typ frågade vilken skola jag gick och massa skit. Liksom "JA, det är mitt kort. NEJ, jag är inte för gammal för att ha skolkort. JA, det fungerar!!!!"

Sen åkte jag tillbaka för att gå på en föreläsning som visade sig var tråkigare än vad jag hade räknat med, fett ovärd faktiskt. Har iaf fixat biljett till tacksittningen nu, kan nog bli kul. Temat för tacksittningen är "L", alltså nånting som börjar på "L" tex. Lucifer, Lantis, Lucia osv. Jag vet inte alls vad jag ska klä ut mig till. SNÄLLA, hjälp mig att komma på något!!!!

Har fått förslag av Joel att jag ska klä ut mig till "Lara Croft" i Tomb raider. Har inte ens sett filmen. Detta är vad man får fram när man Googlar.. Ser ju ut som jag får färga håret lr skaffa peruk isf, det känns lite jobbigt. Vad tycker ni??

/linnhelenapettersson

måndag 16 november 2009

Ready, set, go!

Måndag

Ingen träning för Anki idag, med det gick riktigt bra att rida själv idag. Känns som det börjar hända lite nu och det är väldigt roligt.
Imorn ska jag träffa Studievägledaren och prata om Hippologutbildningen, ska bli roligt.

Nej, nu är jag kissnödig så nu ska jag gå och göra ngt åt det. Hejs!

P.S
Automtic-Tokio hotel går på repeat.

/linnhelenapettersson

söndag 15 november 2009

There's no real love in you

Söndag 19.29

Linn<3Spotify=SANT
Ja, Spotify används mycket fligt av mig just nu. Just nu lyssnar jag på
Tokio Hotel-Automatic , den har gått från Bra till Väldigt bra nu. Kolla in deras musivideo, ganska häftig faktiskt.
http://www.youtube.com/watch?v=3Mi1xxT3Fqc&feature=fvst

Tom, sångaren, är ganska snygg faktiskt!
Har precis pratat med Mattias och har lyckats tjata hit honom, han dyker nog upp här vid halv 9. Han ska tydligen ha med sig chocklad till mig, det är gilla som vi Facebookanvändare säger, en liten parantes för dig Bea så att du oxå förstår (Y).
Men han vet inte om min plan för ikväll... På 4an ikväll går Heart Break Hotel, det råkar vara en av mina favoritfilmer det är dock inte en av Mattias favoriter, hehe! Får se vad han säger.

/linnhelenapettersson

It´s not me, it´s YOU

Söndag 18.02

Tycker att det är kul att kolla in andras bloggar. Jag checkar såklart Beas & Amys dagligen.
Några andra jag kollar är Kenzas & Blondinbellas.
Men nu har jag även börjat kolla Kisses, tjejen är ju lite rubbad måste jag säga men det är bara roligt. Hon är liksom lite too mutch, ni vet Platina blond med mörk utväxt, 20 liter fondation, botox i läpparna osv.

Denna bilden har hon själv lagt upp på sin blogg. Vem lägger upp en bild när man ser ut sådär? Hahaha! Detta är underhållning på riktigt, kolla in bloggen om ni inte redan har gjort det.

Automatich??

Söndag

Beatrice Larsson har precis räddat min dag och min framtid!
Spotify is back!
Härmed lovar jag att ta avstånd från ointligenta människor (särskilt såna med dassigt lila hår). Det går inte att lita på såna har jag nu fått lära mig.
Kommer ni ihåg min glädje över Spotify för några veckor sen? Det visade sig att jag hade fått nån slags "provapåversion" av den här typen, tack? Men nu har Bea alltså fixat så jag har Spotify på livstid, typ.. Höhö! Thanks!


/linnhelenapettersson

lördag 14 november 2009

19.58

Lördag 19.58

Snart börjar körslaget.
Om jag inte minns fel står det mellan Ola & han fjanten i Larz Kristerz, eller vad dom heter. Många Z kan man iaf räkna med i ett dansbands namn. Kanske kan var kul att kolla på innan man sätter på 27 dresses...

20.00, nu börjar det!

/linnhelenapettersson

Someone new

Lördag kväll

Har nästan spelat sönder fidelity med Regina Spektor nu, men jag kan inte hjälpa det! Blir lätt så när man använder sig av Youtube, och ja Spotify fortsätter krånga.
Nu lyssnar jag på Escobar-Someone New. Får rysningar.

So is it goodbye?
Is it time to set you free?
Is it time to let it fly?
Is it time to let it bleed

We used to take turns
To cover up the pain
Deep below it burns
And the fellin' still remains

You're gonna find someone new
I really hope you do
'Cause I love you
And the sun will come on thru,
It's gonna shine for you
'Cause I adore you

Yes we gave it a try
But maybe for too long
Out of every sorrow
Another day will dawn


Mariette & Calle gjorde den riktigt bra igår i idol.

/linnhelenapettersson

I hear in my mind all these words. I hear in my mind all this music.

Lördag

Jag slapp att ha tjejkväll för mig själv igår, mamma joina mig. Hon sov iofs det hela filmen det var ändå trevligt att kolla på Idol tillsammans och kommentera hur dåliga/bra deltagarna är. Hon tycker bästa om Reza & Tove och jag tycker bästa om Mariette & Tove. Hur som helst, Eddie åkte ut och det tyckte jag var bra. Nästa gång tror jag att Reza åker. Kom ihåg att jag sa det nu till nästa vecka så får vi se om jag har rätt.

Såg iaf på Bröllopsduellen som var en av filmerna jag lånade av Bea. Jag tyckte den var riktigt bra faktiskt, en rolig film som man blir glad av att se. Kate Hudson är faktiskt min favorit skådespelerska, älskar henne i Hur man blir av med en kille på 10 dagar, den är verkligen en av mina favoritfilmer. Nu vet jag oxå hur min bröllpsklänning ska se ut! Den som Kate hade var helt underbar.

Bröllopsduellen- den levde helt klart upp till mitt mål med kvällen, en riktig tjejfilm. Se den!

Nu blir det en sväng till stallet och till Lill-dregen/Björne/Kotten/Lillen/Royal. Tror jag ställer in min inplanerade uteritt idag, det får bli imorn istället. Jävla-fucking-kuk-pissväder, eller vad säger ni?
/linnhelenapettersson

fredag 13 november 2009

All these voices

Fredag

I never loved nobody fully
Always one foot on the ground
And by protecting my heart truly
I got lost in the sounds
I hear in my mind
All these voices
I hear in my mind all these words
I hear in my mind all this music

And it breaks my heart
And it breaks my heart
And it breaks my heart
It breaks my heart

Regina Spektor-Fidelity

Ikväll ska jag ha en tjejkväll för mig själv... Och det ska bli riktigt skönt faktiskt. Efter att jag har ätit räkor med mamma & pappa ska jag åka till Bea och låna några tjejfilmer och sen ska jag åka till Maxi.
Tittar nog på idol oxå, kan ju inte missa Andreas;)Hehe!

That´s hot!

/linnhelenapettersson

måndag 9 november 2009

Så forma dina läppar till, en sång för april

Måndag

Jag gick i regn för dig
Värmde en säng för dig
Jag lägger ner mitt svärd, nu står jag avklädd här
Jag faller vilse i en värld utanför
Ställ inga frågor nu, inga varför
Jag tänker inte ta nånting utav dig
Å, älskling, jag vill ge allt utav mig
<
Peter Lemarc-Sång för April
http://www.youtube.com/watch?v=7zQk9sRECws
Kan inte minnas om jag har lagt upp den här texten förut, men den är så fin så det spelar ingen roll. Kolla gärna på klippet, eller nej föresten titta inte, bara lyssna. Den är inte riktigt lika bra som den inspelade versionen tyvärr men ändå helt underbar.

Seeeeriöst! Varför funkar inte min Spotify?? Jag blir helt knäpp snart. Det står hela tiden att jag är offline och att jag ska prova att logga in igen.. Vilket jag nu har provat för tvåhundrade elfte gången de senaste dagarna. Vad är felet? Är det ngn som har haft det här problemt förut och vet hur man löser det?
Det är så drygt att sitta och lyssna på nya låtar på youtube, det funkar bara inte i längden. Förut så laddade jag ju ner från limewire lr vad det hette, men det vill jag inte göra längre pga lagen ni vet. Trots att jag inte har använt Spotify särskillt länge så måste jag säga att jag saknar det oerhört mkt och förstår inte hur jag kunnat vara utan det, är detta en typ av abstinens lr är jag ute och cyklar nu Bea? haha!
Åhhhh, jag får lyssna på Itunes så länge då!

Idag är jag ledig, eller det är iaf inga föreläsningar idag vilket jag är väldigt tacksam för. I helgen har jag nämligen fått gå upp tidigt både lördag och söndag. I lördags hade jag ju omtenta och i söndags hade jag stalljour. Jag har ingen aning om hur omtentan gick, det enda som jag upplevde som skillnad från förra gången var att tiden gick fortare än sist jag gjorde den. Men jag vet inte hur mkt jag orkar bry mig om jag ska vara ärlig.
Jag ska ta kontakt med studievägledaren och kolla vad som krävs för att söka till Flyinge och hippolog-utbildningen. När vi skulle söka till gymnasiet i högstadiet så sökte jag till strömsholms gymnasium (ridsportgymnasium) och det var verkligen ngt som jag ville. Men eftersom det krävdes väldigt höga betyg för att komma in där så kom jag inte in, vilket inte var helt oväntat, men det var ändå min dröm att gå där så därför var det värt ett försök. Och nu 4 år senare så är det fortfarande helt klart en dröm att få gå en sån utbildning på ett sånt ställe som Flyinge och strömsholm. Den utbildningen jag vill gå är nämligen första året på Flying och andra året på Strömholm. Vi får se hur det blir, ska som sagt först prata med studievägledaren och höra med henne/honom vad som krävs, om det tex krävs nån praktiktid på nån ridskola eller liknande.

En gamal bild på Flyinge. Grusplanen med F-et på är en av utebanorna på anläggningen. Det duger? Haha! Ni vet i somras när mamma & jag var och provred hästar i skåne var vi bla. på Flyinge. Jag fick rida i den enorma Crafoordhallen som har en långsida och en kortsida helt i glas, ganska coolt faktiskt.

Detta är Strömsholms slott, och framför slottet ligger tävlingsbanorna. Hur fint som helst. Själva anläggningen är minst lika fin och i precis samma stil men jag hittade tyvärr ingen bild på det. Visste ni föresten att jag har tävlat på Strömsholm? För länge sen med Curry.

Nej, nu ska jag börja jobba med "Alice", ett program som man kan göra filmer och spel i typ. En indroduktionsuppgift till kursen grungläggande programmering. Mm, visst låter det kul... Skulle hellre sitta i Crafoordhallen och rida nån snygg hingst lr liknande, haha;)

/linnhelenapettersson

onsdag 4 november 2009

If I kiss you where it's sore. Will you feel better, better, better

Onsdag

Mkt har hänt sen sist jag skrev, framförallt endel ovärt som jag inte ens har lust att ägna en enda mening till här egentligen. Så därför tänker jag inte göra det heller, hoppas ingen blir besviken, för jag vet att många gillar s.k "paj-kastning". Jag tycker sånt är fegt för det visar bara att man inte kan stå för sin sak IRL så att säga. Men eftersom ni läser min blogg kan man ju hoppas att ni är lika ointresserade av detta som jag.

Imorse va det jobbigare än på länge att gå upp, trodde inte att det var sant när alarmet på mobilen ringde och visade 06.15, snoozade en hel timme ist för att ta tag i mitt liv (vilket var mkt skönare). Ägnade hela min bussresa åt att lyssna på gammal musik på i-poden, det väckte gamla minnen som jag längtar tillbaka till men ändå inte, svårt att förklara men ni kanske förstår.
Tiden i skolan gick väldigt långsamt och det nya grupparbetet suger verkligen, känns inte som jag kommer kunna tillföra nånting direkt. Great!

Kom hem vid 12 ungefär och åt min matlåda som jag hade släppat med till skolan helt i önödan, korv med mos blev det. Sen stod Ellen på schemat, älskar verkligen det programmet, det gör en alltid så glad. Ellen har sån skön humor! Om ni inte tittar på det redan så prova! Det går varje vardag 12.45.

Innan jag satte mig här så har jag pluggat inför min omtentan på lördag som jag är såååå(läs:inte)taggad för. Bahhhhhhhhhh! Jag vill inte, vill inte, vill inte! Jag vill faktiskt inte! Jag tycker att det är taskigt, varför var man tvungen att ha så förbaskat många poäng för att komma upp till godkänt? I don´t like it!

Om nån timme åker jag till stallet. Funderar på att låta Royal stå idag så kan jag plugga lite till ikväll, det kanske kan vara en god idé..? Föresten så känns det som det börjar hända lite nu, jag har börjat hitta lite knappar och vet hur jag ska göra för att få honom att få upp ryggen och slappna av, och det känns väldigt bra. Känns som jag kan behöva att det går lite bra med träningen nu när allt annat går åt helvete. Varför är det så? Jag menar varför är det alltid ngt som inte är bra? Men just nu känns det som att det är mer som går dåligt än bra. När kommer det att vända? Är det först när jag tar mig i kragen och inte bara följer med strömmen? Om någon kunde garantera mig det så skulle det vara lättare, men tyvärr finns det ingen som kan garantera mig det.


Just nu lyssnar jag på Regina Spektor, det var länge sen sist. Jag hade nästan glömt hur mkt jag gillar hennes röst och hennes texter. Det passar bra till min sinnesstäming och lika så vädret. För mig gör det inget att det regnar och är grått och mörkt ute nu, det skulle bara kännas fel om solen sken.

Nu ska jag gå och hänga tvätt, det lär nog förgylla min dag ännu mer.

/linnhelenapettersson