onsdag 31 mars 2010

Vägen (låter oss längta)

Onsdag

Har vart och jobbat på Clas idag (7-10). Fixade lite ärenden på stan efter jag hade slutat och hann även smita in på Kicks och köpa en ny färg av nagelacket från mitt favorit märke OPI. Fick bli en rosa nyans som kändes vårig och fräsch.

Fin färg va!? :)

Nu sitter jag här och lyssnar på Lemarc igen. Lyssnar på lite nya låtar som jag inte har hört förut. Eller nya är dom egentligen inte, men för mig är dom det. Har inte orkat lyssna på dom förut, varför lyssna på nya låtar när man redan älskar dom gamla? Jag vet inte om det bara är jag som är sådär konstig när det gäller nya låtar... När man ska lyssna på nya låtar så måste man lägga ner sig lite och lyssna extra noga och anstränga sig lite för att börja gilla dom... Haha, låter ju lite knäppt, men det passar ju mig ganska bra iofs ;)

/linnhelenapettersson

tisdag 30 mars 2010

Rösta på min bikini!

lycklig idiot

tisdag

Igår (måndag) klippte jag mig i 3 timmar, 3 timmar!!!!
Och ja, jag fegade ur och gjorde blonda slingor som vanligt. Det är nog ingen som kommer att se nån skillnad, men det känns mkt bättre än innan och det är väl det som är huvudsaken I guess. Annars hände det inte så mkt igår, hade träning som vanligt som gick ganska bra. Royal gjorde bara en bockning, yes!

Min morgon började med Alla älskar Raymond samtidigt som jag mornade mig. Sen gjorde jag frukost och tittade på svenska hollywoodfruar tv3 play.

Lyssnar på Peter Lemarc-sång för aprilYoutube och blir så glad! Roligt att höra på folket som ropar till honom vad han ska spela. Sång för april har en så bra text. Kan faktiskt inte tänka mig en finare låt.
Stör mig så på att den låten har försvunnit från Spotify. Jag hade ju lagt till den på en spellista men nu är den bara borta och går inte att hitta igen. Den måste ju ha blivit borttagen. Dumt.

Jag har kännt mig på dåligt humör på sista tiden. Jag vet inte riktigt vad det beror på. Kanske är det vädret. Man får ju inte direkt någon vidare livsglädje av att titta ut. Allt är bara grått.
Jag skriver massa och raderar. skiver igen och raderar än en gång.
Ingen idé att fortsätta skriva när det inte känns som att nånting duger. Har ju ändå inget att skriva om.
Hej då.

/linnhelenapettersson

lördag 27 mars 2010

Mellan dej och mej

Lördag
inlägget skrevs i förmiddags, men glömde bort att lägga ut det. And here it is!

Kollade på Let´s dance finalen igår. Mattias vann, wiiihooo! Har aldrig riktigt gillat Claudia faktiskt, hon dansar jättebra, men det är ngt med henne jag inte tycker om. Äsch! Grattis till Mattias iallafall!

Men igår måste jag säga att jag vart besviken. Vad hände med Solsidan? Jag trodde att det skulle vara sista programet igår men det måste ju ha varit förra veckan. Attans! Men livet går väl vidare antar jag. Dessutom har jag hört att det ska komma en ny säsong, yey!

Hade sovmorgon idag, såååå himla skönt att få gå upp när man vaknar av sig själv speciellt när man inte vaknar jättesent. Vid 3-tiden har jag extrajour på sörmon och efter det så ska jag rida på vilddjuret. Ikväll har jag inte planerat ngt, får antagligen bli nån film. Men om jag inte har helt fel nu så är det väl earth hour ikväll oxå?

Åhhhh! Tänk nu kunde hon inte hålla tillbaka längre! Min mamma måste lida av någon allvarlig stressjukdom som innebär att hon bara måste tjata på mig. Det spelar ingen roll vad det gäller så är det ett ständigt tjatande och gnatande. Hur fan orkar hon med sig själv, undrar jag ibland. Måste vara jävligt jobbigt att känna sig stressade över andra människor hela tiden, det räcker liksom inte med dom problemen hon har själv utan hon måste lägga sig i andras hela tiden (som inte ens är några problem). S.U.C.K! Någon annan som har det angenäma problem med sin mor?

Gaaaaaah! Frustration.AB återkommer inom kort. kanske.
/linnhelenapettersson

fredag 26 mars 2010

It´s not me, It´s you

Fredag

Har bokat tid för klippning och slingning/färgning nu. Grattis till mig!
Sååå på måndag 10.15 kommer det att ske. Vet ännu inte hur det blir, känner på mig att jag kommer fega ur och göra mig ljus men man vet aldrig.


Åhhh, läste precis min favoritblogg -Dregens blogg (såklart!).
Han är så jävla skön och har en så avslappnad stil allt, han är verkligen ascool.
Känns skit tråkigt att BYB tar ett uppehåll nu, hade så gärna velat uppleva en konsert med dom nu i sommar igen. Inget slår deras konsert på PIP förra sommaren, så jäkla coolt med den där stora scenen, allt folk, dalen som scenen stod i och framför allt hur jävla gryma Backyard Babies var! Helt jävla fucking underbart!
I vilket fall så hoppas jag verkligen på att dom "återförenas" och kör igen, snart. Vad kommer annars hända? Jag tror att världen kommer att gå under utan Backyard, utan tvekan. Ingen kan leva utan Backyard. Aldrig. Never ever!

Jobbade på sörmon idag btw. Det var såååå tungt att gå upp imorse att jag "glömde" bort att jag hade stängt av alarmet på mobilen att jag höll på att försova mig, som tur var kom mamma och påminde mig. I vilket fall så kändes det mkt bättre när jag väl var där, eller rättare sagt det kändes bra efter frukosten (kaffe+smörgås). Jag blir som en helt ny människa efter jag har fått i mig kaffet, helt plötsligt är jag pigg, alert och glad!
Idag kände jag verkligen att det känns helrätt att söka till hippologen för det här är ju vad jag vill pyssla med och det här är något jag verkligen brinner för och har en viss talang för. Nu har jag mitt mål som jag ska sträva för och det känns bra. Sen får man se om min dröm "slår in" eller inte, men det känns väldigt bra att jag vet vad jag vill.

/linnhelenapettersson

torsdag 25 mars 2010

Jag har alltid varit sån

Torsdag

Sådär! Precis klar med städningen, skönt. Jävligt skönt.
Har vart och jobbat på Clas idag 11-14, gick ganska bra om jag får säga det själv iaf! Snart ska jag & mamma åka iväg till stallet för att ta hand om Royal & Yoghurt.
Igår gjorde jag och Royal STORA framsteg, vi fattade galopp ur ett hörn utan att det fanns minsta lilla tendens till bockning. Fy fan va vi är braaa!

Pratade med Mattias idag. Det var verkligen så skönt att få höra hans röst igen, vi har ju pratat på msn tidigare dagar men det blir inte riktigt samma sak.
I vilket fall så berättade han att han hade köpt massa grejer till mig, bla en Ed Hardy t-shirt, YES! Är jättespänd på att få se hur den ser ut, lovar att lägga upp en bild när den har komit hem.


Idag fick jag lite lön från både sörmon och Clas. Gött mos! Det uppskattas när man ska köpa fina födesedagspresenter till sitt lilla aprilskämt (mattias). Kan tyvärr inte säga vad det är eftersom han kanske tjuvläser lite här. Man kan aldrig vara nog försiktig! Påminn mig så ska jag skriva om vad jag gav honom.

Lyssnar förövrigt på Spotify nu! Skaffade det till den nya datorn idag. Hur har jag kunnat leva utan det mer än en heeeeel vecka, nästan två? Jösses!
Kära Melissa Horn, kommer jag någonsin tröttna? Nej, jag tror inte det.

Har ni förresten funderat över mitt tuffa beslut...? Om jag ska bli brunett eller ej?
Mattias tycker ju det. Meeeen, det är ju endast för han har sett en bild på mig från första året på gymnasiet där jag är brunhårig... och sen har jag mina misstankar om att han vill veta hur det är att "vara med" en en "brunett-Linn" istället för en "blondin-Linn"...
Vill ju höra lite seriösa tankar om mina hårfärg! Passar jag verkligen i det?

/linnhelenapettersson

tisdag 23 mars 2010

Tiiiisdag, en vanlig tisdag.

Tisdag

Åhhhhhhhhh, varför måste det regna?? Så jävla deppigt väder, man får ju ingen lust med att göra nånting. Skulle egentligen vara skönt att åka iväg till stallet och rida, meeeen har jag ngn lust att cykla iväg i detta väder? Nej. HELL NO!
Isället funderar jag på att använda mig av Voddler och kolla på nån film. Mattias fick voddler av Nisse innan han åkte iväg till Thailand och jag får låna hans inloggning nu när han är borta.

Gick in på kissies blogg förut och såg att hon hade köpt en as-snygg spets klänning från Bikbok som jag bara måååste ha! Gick in på Bikboks hemsida för att kolla lite närmare på den, jättesnygg är den! Hittade även ett par spetsleggings som var grymt snygga, inte för att jag hade tänkt ha spetsklänningen tillsammans med spetsleggingsen men det vore jäkligt snyggt med dom till en vanlig svart klänning eller liknade. Så nu måste jag se till att komma iväg till stan innan dom tar slut! Dock inte idag, big No, NO! Det får väl bli i samband med när jag ska klippa mig. Om jag får tummen ur att beställa en tid nån gång. Ångest.

Sist jag skrev om mina funderingar kring klippningen så var jag helt säker på att jag ville göra mig ganska ljus. Men nu har jag börjat fundera på att färga till mörk brunt, samma färg som mina ögonbryn typ. Mamma tycker att jag kan spara det till hösten och göra mig ljus nu till våren/sommaren. Men jag vet inte, jag är jäkligt sugen på att prova faktiskt. Hm ....

Typ den här färgen som Megan Fox... Vad tror ni? Är det helt galet att färga så?

/linnhelenapettersson

söndag 21 mars 2010

Jösses

Söndag

Hahahahaha! Herreguuuud!
Jag har precis sett på reprisen av dating in the dark... Herrejävlar, vilket pinsamt program! Jag sitter verkligen och skäms åt dom. Jag skulle nog aldrig palla en sån situation, skulle nog skratta oavbrutet. Och sen chocken över hur människan man har träffat ser ut i verkligheten, haha! Nej, jag skulle nog inte palla. Men det är kul att kolla på, det går inte att förneka trots allt, hehe!

/linnhelenapettersson

Min helg. Typ.

Söndag

Va på Maxi igår kväll tillsammans med mamma, jag skulle nämligen ha chips och dipp <)
På vägen till chipshyllan så går vi förbi hyllan med massa tidningar och mamma utbrister - "KOLLA, där Linn!" och vem är det som pryder omslaget på Close-up magazine, om inte råheta DREGEN! Ett repotage på hela 12 sidor! Men tidningen kostade 59 spänn så det kändes lite onödigt när det endast är 12 sidor jag vill läsa, haha! Men snygg var han, jisses!

Förutom att jag va på Maxi igår hade jag stalljour från 07.30 till 12.00. Klockan 14.00 var vi ute hos Anki på träning med utvecklingsgruppen. Royal skötte sig ganska bra faktsikt både under ridningen och rent allmänt med transporten osv. Trots att han gick riktigt bra (till slut) så beslöt jag mig för att hoppa av programridningen som var idag (söndag). Känns inge kul att rida ett program när jag knappt vågar andas när jag ska göra galoppfattningar, tror att han ska bocka och det gör mig så jävla nervös. Jag vill inte trilla av, jag vill ha KONTROLL! Så därför kändes det som jag gjorde rätt i att skippa programridningen. Jag tror att när jag väl känner att vi är redo kommer det gå bra även om våran debut kommer vara på en riktig tävling. Det ska vara roligt att rida och man ska inte sitta och vara rädd. Särskillt inte på sin egen häst. Punkt.

Mattias ringde för nån timme sen. Från Thailand kanske ska tilläggas. Usch! Det är svårt att låta bli att bli avundsjuk när det är värsta snöstormen (nu igen!) här hemma och dom har typ 35+ där borta.
När han ringde hade de ( han, Kalle och Viktoria) precis varit på stranden. Standen är tydligen kritvit och havet är alldeles turkost. Jag vill oxå! Ibland är det dumt att man har häst, fast för det mesta inte. Men vid såna här tillfällen önska man att kunde hänga med. Ha häst men kunna åka iväg på sånt här ändå, få det bästa från två världar liksom. Men måste jag välja så väljer utan tvekan Royal, han går trots allt för före allt.
Känns tomt utan Mattias och konstigt att han ska vara borta 2 veckor. 2 veckor är ju ändå en ganska lång tid. Hoppas att han inte kommer hem och är fööör brun, jag gillar inte att känna mig blek! Kanske smörjer in mig med brun-utan-sol innan han kommer, hehe! Och hoppas att han köper med lite Fejk Ed Hardy T-shirtar och nån keps kanske som tröst för att jag inte kunde följa med :)

Nu ska jag hänga på tvätt. Blääääää!
Hejsan hoppsan lillebror
/linnhelenapettersson

onsdag 17 mars 2010

New

Onsdag

Nu är den MIN! Hihi!
Välinvesterade födelsedagspengar tycker jag.

Fin va!? :D Och den är bara min, min, MIN!!!

/linnhelenapettersson

fredag 12 mars 2010

Fyra steg i det blå

Frrredag

Sitter här och väntar på att Mattias ska komma och under tiden funderar jag på hur jag ska klippa mig och "slinga" mig nästa gång. Jag är verkligen i stort behov av en helrenovering av håret. Utväxten kan snart räknas som min hårfärg och topparna är så slitna att det tar 7 svåra år att borsta ur det. Usch! Och ändå har jag inte bokat ngn tid än trots att det är kris! Jag har nämligen ångest för vilken dag jag ska göra detta på, jag vet att det inte spelar ngn roll vilken dag jag än tar för det kommer ändå bli en dag som antingen nån från sörmon lr Clas Ohlson vill att jag ska jobba på. Vad ska jga säga då liksom? "Naej, jag ska klippa mig imorn så det kan nog bli lite svårt att avboka den tiden..."? Hur jag än gör kommer det bli dumt. Men jag måste ju klippa mig, jag står inte ut längre med mitt fågelbo till hår, jag vill bli vårfräsch! Jag har förmodligen ångest helt onödan, I know.

Men hur ska jag klippa mig? Jag har lite funderingar på lugg (som vanligt?), men vet inte om jag vågar. Och sen vill jag göra mig ganska ljus, inga bruna slingor denna gången och helst inte så guldiga slingor heller utan ljusa och vårfräscha ska det va!
Hittade en bild på Victoria Silvstedt när hon har lugg, riktigt snyggt. Men vågar jag? Hm...


/linnhelenapettersson

torsdag 11 mars 2010

Älskad från första stund

Här kommer torsdagens inlägg som jag inte hann lägga ut igår.

Torsdag

Städtorsdag, men jag är lika glad för det! Så himla skönt att vara ledig. Har faktiskt varit ledig hela veckan och kommer nog att vara det imorn oxå, gött!

Trots att jag har haft hela dagen på mig att städa hela huset var jag ändå inte klar nu när mamma kom hem vid 5. Hon uttryckte en viss missnöjdhet, men det ignorerar jag för jag tycker det är skönt att få städa i min egen takt och slippa "stresstäda". Fast jag vet ändå inte riktigt vart min dag tog vägen... Gick upp vid 10 (ja, det kanske var i senaste laget...) åt frukost till 11, duschade mm och var klar vid 12. Har suttit vid både datorn och tvn, men inte särskillt länge ändå... Gjorde och åt en supergod sallad, nästan lika god som om den kom från Maché faktsikt! Det blev en sallad med tomat, gurka, paprika, advokado, oliver, fetaost och pestodressing (som jag gjorde själv!), gööörgött blev det!

jag är supersugen på att köpa en Laptop nu och supertrött på min stationära skitdator. Vill egentligen slänga mig i bilen och åka ner till Elgiganten och köpa en och åka hem igen. Få det överstökat liksom, för jag är så himla trött på den här datorn, den är så seg, tar mkt plats och är allmänt FUL! Vet att den säkert skulle bli 20 gånger snabbare om jag skulle lägga över alla bilder på en hårddisk lr nått, men orka. Jag ska nog köpa en separat hårddisk till den nya ändå för annars kommer ju den bli lika seg som den här burken.
Men fatta va gött att kunna ha datorn på nattduksbordet och ligga i sängen och surfa! Fy faaaan, va gött! Kolla på tv och ha datorn i knät istället för att sitta i ett hörn med den stationära och få nackspärr när man vill se nått program på tv samtidigt. Jag vill ha en laptop nu, nu, NU!

/linnhelenapettersson

söndag 7 mars 2010

Obsessed by colour

Söndag

Idag är jag 20 ÅR!!! Eller snart iaf, 17.13 för att vara exakt.
Imorse åt jag, mammma, pappa & Mattias frukost tillsammans + att jag öppnade presenter. Av mamma & pappa fick jag ett hängsmycke från Thomas Sabo att hänga på mitt armband som jag fick i studentpresent och pengar till en laptop. Av Mattias fick jag en rosa JETSET-klocka och ikväll blir jag bjuden på bio, Alice i underlandet närmare bestämt.
Släkten kommer nästa söndag och äter lite tårta och ger mig presenter, givetvis! Hehe;) Idag hade vi istället haft lite familjemiddag och ikväll innan bion så äter vi en liten "supé" som mamma så fint uttryckte sig, haha! Fancy!

Min klocka är ROSA! hihi:)

Ha en fortsatt bra söndag, det ska jag ha!
Tjoflöjt!
/linnhelenapettersson

måndag 1 mars 2010

Jag ska fånga en ängel

Måndag

Här kommer bilden på rosorna som jag fick av Mattias den 10 Februari när vi firade 2 år tillsammans, vet att det nästan är en månad sen men bättre sent än aldrig... Eller?


Jag missade melodifestivalen i lördags! Och dessutom missade jag reprisen i söndags morse... Tror att det va Peter Jöback och nån som hette Anna Bergendahl(?) som gick vidare till globen, är det rätt tro?
Jaja, i vilket fall så va jag ute tillsammans med Mattias + 8 andra människor i lördags och därför missade jag melodifestivalen. Vi började med förfest hos Kalle och sen åkte vi till Elin på förfest, sen åkte vi in till stan och åt mat på Alfie och sen gick vi till en kille och fortsatte förfesta för att sedan dra vidare till Nöjes. Det va kul med förfesterna men väl inne på Nöjes va varken jag eller Mattias särskillt sugna på att dansa eller dricka, så vi drog hem ganska tidigt.
Igår (söndag) såg vi "UPP" och den va verkligen jätterolig, älskade verkligen fågeln! så himla knäpp!
Och där har ni min helg i en kort sammanfattning.

Imorn är jag oxå ledig, men på onsdag ska jag jobba på sörmon igen och på torsdag åker jag & Mattias till trysil och åker skidor, ska bli jättekul! Roligt med många nedfarter att välja på, lite skillnad mot Ski Sunne kanske...
Och på söndag fyller jag 20!!! Då är inte jag tonåring längre, jösses vad gammal jag har blivit. Systemet here I come! Öm.. det där lät nog inte så bra kanske, haha! Men ni fattar vad jag menar... Hoppas jag.

Nu blir det snart Boston Tea Party.
God natt & dröm sött alla trötta.
/linnhelenapettersson