måndag 30 mars 2009

Idiots

Måndag

VARNING! För ångestladdat inlägg.

Då var det dags igen, måndag!
Känns som de senaste veckorna bara har rusat iväg, fattar inte var jag gör av min tid. Allt bara rinner iväg och glider ur händerna på mig. Känns som att det snart är för sent för det mesta.

Den här veckan har jag Kemi-prövning + Samhällskunskaps prov. Jag måste typ ha världens turdag om jag ska klara kemin, det är så mkt som jag inte kan ordentligt och så mkt som vi inte ens gått igenom men som ändå kommer att komma på provet. Samhällskunskapsprovet har jag knappt koll på vad det är vi har prov på om jag ska vara ärlig. Nästa vecka väntar Religions prov och sen är det påsklov och på måndagen efter påsklovet ska projektarbetet vara helt klart.

Jag orkar inte.
Jag vill inte.
Jag har inte tid.
Det känns omöljigt att prestera bra när det är såhär mkt på en gång.


Nog om min tillfälliga ångestattack.
Idag har jag fixat present till Mattias. Kan tyvärr inte säga vad jag köpte eftersom det kan finnas en viss risk att han läser det här. Men jag är nöjd med present och jag hoppas att Mattias oxå kommer tycka om den.

Senare ikväll ska jag till stallet och skritta Knubbe. Skulle egentligen ha tränat en sista gång för Anki idag men han hade sträckt sig efter gårdagens bus, så han får ta det lungt idag ist.
Han åker i slutet av veckan, vet inte om jag har fattat det än. Jag förstår inte hur jag ska kunna leda på honom på en stor lastbil på lördag och sen låta dom stänga igen och åka iväg med min ponny. Jag vet inte, det är bara så svårt att förstå att han inte kommer stå i sin box om en vecka.

Imorn är det Arkitekturdag, yey! Jag tror att jag ska roa mig med att räkna damputbrotten som Mona får, det kan ju vara intressant. Kanske kan bli ngt slags diagram om på hennes humörsvängningar om ni har tur.

Vi hörs!

söndag 29 mars 2009

Saved by the bell



Cause I'm far away
From everything we knew
But all I see
Reminds me about you
We are face to face
Such a hopeless case
We go on
And I pretend
I'm far away



Söndag

Min morgon startade med att telefonen ringde, hade först inte tänkt att svara eftersom jag inte kände igen nummret men jag bestämde mig för att trotsa min lathet och svarde istället. Det var Christine från stallet som ringde, Knubbe och 2 andra hästar hade sprugit igenom staketet och rymt. Alla hemska tankar bara russade igenom huvudet på en gång kändes det som. Jag såg framför mig hur Knubbes ben var helt blodiga av tråden som han sprungit igenom och hur han skadad sprang ut på vägen och blev påkörd av en bil. Det var en av mina första tankar som dök upp. Men Christine forsatte och sa att de hade hittat Knubbe vid Shettisarnas hage mumsandes på en höbal, och de kunde inte se att han var skadad på ngt vis.
Lättnad! Det skulle vara lagom kul att han skadade sig nu när det är mindre en vecka kvar innan han åker till Finland. Ingen köper en skadad häst, det är ett som är säkert, så det var skönt att det inte hade blivit några skador.

Hm, ja det var min morgon. Förutom ponnysar på rymmen så var även träningsverken kvar märkte jag när jag skulle kliva ur sängen, yes! Jag tror att det ser lite konstigt ut när jag går, ganska stelt om inte annat. Haha!

En sak till! Den 3 April 20.30 börjar "Berg flyttar in". Inte för att jag tycker att det programmet är särskillt intressant egentligen men ngt säger mig att det kommer vara ngt av avsnitten den här säsongen som faktiskt kommer att vara intressant och dessutom hett. Samma sak gäller Roomservice på kanal 5, vet dock inte riktigt vilket avsnitt än. Men även ett av deras avsnitt den här säsongen kommer alltså att vara mäkta intressant och snyggt.
(bilden ovan är en liiiiten ledtråd till vad som kan vara "intressant, snyggt och hett")

Nej, nu får det nog bli lite skolarbete faktiskt.
Ha en skön söndag.

lördag 28 mars 2009

Where were you

Lördag

Dagens ord är: SMÄRTA!
Haha! Pinsamt nog är det så att jag fick väääärldens träningsverk av styrketräningen som vi hade på idrotten igår. Jag kände det på mig redan igår eftermiddag att det skulle bli såhär, fyfan! Jag känner mig lika smidig som ett kylskåp, med andra ord inte särskillt graciös. Jag kan inte ens sätta mig på en stol, eftersom en viss bakre del är väldigt, väldigt öm! Jag kan inte böja mig ner och plocka upp ngt på golvet, för mina ben är för stela och ömma. Haha! Hör ni eller? låter ju ungefär som en pigg tant på 85 jordsnurr typ.
Tror att jag behöver börja träna lite mer... Springa, göra situps och lite armhävningar som jag brukade göra för ngt år sen. Tänk vad fort man lägger av sig och får dålig kondis, skrämmande!

Earth hour nu, grannen skickade precis ett sms och påminde mig/oss. Så nu är nästan alla lampor släckta här hemma, utom två i mitt rum. Jag är mörkrädd så jag kan inte ha fler släckta när jag sitter själv såhär. Det är tack vare alla trevliga skräckfilmer man har blivit tvingad att se tillsammans med sina snälla kompisar, tack! :)
Hade hört att man skulle släcka ner helt i vissa städer, allså all gatubelysning och sådär, har för mig att Karlstad var en av de städerna, men på min gata är det minsann tänt... Undrar om dom kanske missade att släcka ner Hultsberg området eller om hela Karlstad är tänt, och om det isf är ngn gubbe som har glömt att det är Earth hour nu och kommer få sig en utskällning på måndag.
Så måste det vara, Bengt Bengtsson 65 år som ansvarar för Karlstads gatubelysning har nog somnat och glömt av sig lite grann. Haha!

Ha en forsatt bra helg, det ska jag ha!
Ha de!

onsdag 25 mars 2009

Lagom är bäst! Eller ..?


Ölands bild. Jag längtar dit igen!

Onsdag

Åh vilken härlig vårdag! Egentligen skulle man sätta sig ute på terassen med en filt omkring sig och läsa det nya nummret av Cosmo, men jag är för lat för att dra ut en solstol + en dyna, så jag här sitter jag istället och skriver ett nytt fruktansvärt intressant och spännade blogginlägg, lucky you!

Skoldagen har faktiskt varit helt okej och alldeles lagom lång (kanske kan bero på att jag skippade sista lektionen, vad vet jag? .. Haha!). Eftersom ungefär 3/4 av klassen skulle till universitet (jag var inte en av dem) skulle den närvarande 1/4 vara kvar och ha religion, och som i mitt fall även UF... Religionen var inte allt för seriös, stor idé att göra ngt vettigt när så många är borta.. Så vi hade en genomgång och sen fick vi sluta 1h för tidigt. Klockan var då 13.00 och UF:en börjar 14.00 så jag tyckte att jag hade varit duktig så det räckte och blev över för idag så jag tog mitt pick och pack och drog. Jag tog matteboken med mig hem i förhoppning om att jag skulle plugga i denna stund fast så blev det ju inte riktigt, men vem vet jag kanske gör några uppgifter lite senare.

För övrigt är jag faktiskt lite partysugen, men det lär nog inte bli något festade förens näst, nästa helg efter vad det verkar, pga prov, inlämningar och försäljningen av Knubbe. Kanske kan vara skönt att inte festa på ett tag så blir man kanske ännu mer sugen när det blir av + att det kanske kan vara bra att vänta ett tag eftersom förra gången blev lite väl lajbans ;)

Hejhopp!

tisdag 24 mars 2009

I´m Judas but I like it



cause i'm Judas but i like it
And Jesus but i doubt it
Liar
I love everything about it
I'm Judas but i like it
And Jesus but i doubt it
Liar
I Love everything about it


Backyard Babies - Drool


Hejsan hoppsan!
Idag är det tisdag och jag är "ledig" från Interiör & Designen och konstruktionen, vilket är är ganska underbart. Gillar inte tisdagar längre, de går mest ut på att sitta av tiden och räkna timmar, miuter och sekunder tills man får sluta, det är vad man gör för det mesta på konstruktionen, enligt mig åtminstone. Interiör & Design lektionen består nog mer av att Mona dampar ett X antal gånger på helt oväntade saker, det kan vara om någon frågar när vi ska lämna in arbetet eller liknande, ganska oskyldiga småsaker alltså. Det är alltid lika intressant att lyssna på utskällningen som folk får till svar, så länge det inte är en själv som hamnar i rävsaxen vill säga. Men det finns ju vissa hon gör undantag för, alltså de kan fråga nästintill vad som helst och hur många gånger som helst och med dom har Mona en ängels tålamod och svarar med den raraste röst hon kan.
Jag måste säga att jag alltid har haft svårt för lärare som favoriserar som Mona gör, jag tror inte att det är roligt för någon att ha en sån lärare. Det är ju ganska självklart att det är jobbigt för de som ständigt får otrevliga svar på sina frågor och nedlåtande kommentarer på arbeten de har gjort etc. Men det kan ju inte vara lätt att ständigt bli favoriserad heller om man tänker efter. Jag menar ingen vill väl bli särbehandlad, man vill väl bli bedömd som alla andra blir. Sen tror jag inte att en lärare som behandar elever på det sättet trivs särskillt bra på sitt jobb. Men det är bara min åsikt, hon kanske mår skitbra och älskar sitt jobb. Förmodligen! Inte!

Nej, det här duger inte! Dags att forsätta med Projektet.
Ha en bra dag!

söndag 22 mars 2009




This time I think I'm gonna let it all out
Open up the book and rip the bad pages out
God I'm so sorry for the bad things I have done
Satan don't you worry I still owe you one



Söndag

Jaha, redan söndag, suck! Helgen har gått lika snabbt som veckan gick. Känns inte som jag har hunnit med något alls som jag hade planerat. Ångest är känslan jag vaknar upp med nästan varje morgon känns det som. Men jag tänker inte sitta här och skriva upp allt skolarbete som ska göras, för vem vill läsa om sånt? Inte jag iaf. Nej, ngt mer intressant och roligt borde jag skriva om!

Hm.. Ja, jag kan ju berätta lite om förra fredagen kanske, eftersom jag av ngn okänd anledning inte har gjort det tidigare.
Förra Fredagen firade vi min 19-års dag. Jag bjöd hit Bea & Amy på middag och förfest. När dom dök upp gjorde vi en fördrink som fick bli cosmopolitan, god men stark var den. Sen forsatte vi med att göra mat, lövbiff, potais, sallad och "gvakumolé"(stavningen och uttalet är intärnt). Det blev även en liten efterätt bestånde av chokladmoussé och hallon. Sen spelades ett x antal omgångar av "Jag har aldrig" och även "Chug", två väldigt roliga spel. Men man kan väl säga som så att spelen hade sina konsekvenser som vi alla tre fick känna av. Haha! Hur som helst, när klockan blev 22 drog vi iväg in till stan för att sedan forsätta mot studentfesten på Nöjes. Kvällen kanske inte blev riktigt som det var tänkt, men det blev ändå en riktigt lyckade kväll om man ser på det stora hela.
Vet inte om det här räknades som "roligt & intressant" men det skiter jag i.

Nej, nu ska jag väl fortsätta att vara duktig, alltså fortsätta med skolarbetet. Men inte allt för länge, snart åker jag till stallet och tar hand om min lilla ponny som står och väntar på mig.

See ya! :D

torsdag 19 mars 2009

You can't shut this mouth

Torsdag




Jaha, torsdag nu igen...
Fast min torsdag har inte varit så blodig faktiskt, naturkunskapen höll bara på till 10.00 ungefär, så Mattias & jag passade på att städade mitt skåp, som var välbehövligt (enligt Mattias iaf). Efter städningen och rensningen drog vi ner till stan i det underbara vårvädret. Strosade omkring och kollade lite på vårjacka åt Mattias och lite vårkläder åt oss båda, mesta dels till mig, såklart:) Sen tog vi en lång lunch på "Kebab house", eftersom det var soppa i skolan. Den andra halvan av skoldagen inledes med matte, som flöt på riktigt bra för en gång skull. Efter matte hade vi religion som var ganska slapp med genomgång och lite frågor på den. Ingen kemi efter religionen heller, skönt att sluta "tidigt" för en gång skull. Hade bilen idag oxå, vilket gjorde dagen ännu bättre. Skjutsade Mattias till busstationen och sen åkte jag hemmåt med den nya Backyard Babies skivan på högsta volym. Nu ska jag snart börja städa och sen ska jag och mamma åka till Knubbe. Kanske att det blir några små hinder idag? Det är ju alltid roligt. Så jag skulle vilja sammanfatta dagen som en trevlig dag.

Fast det klart, för bra får det ju aldrig vara... När jag tänker efter var det en person som irriterade mig väldigt mycket idag. Irritationen har legat och pyrt ett tag men idag blev måttet rågat, skulle man kunna säga. Inte för att jag på något sätt har blivit arg på personen och sagt ngt till den men...
Fattar inte hur man kan tro att jorden bara snurrar runt en själv hela tiden. Ärligt vad är felet? Något borde helt klart göras.
Man blir bara så trött på folk som är så själviska. Och en sak är säker, man slutar då aldrig förvånas över hur folk bär sig åt. Den saken är säker. Usch!

Helgen kommer antagligen innebära en hel del plugg är jag rädd för, men lite roliga saker ska nog hinnas med oxå. Tror inte att ni behöver oroa er för att det blir för mycket pluggande iaf, brukar inte vara så när det gäller mig. Snarare tvärtom.

ciao!

tisdag 10 mars 2009

Tisdag

Hejhej! Vad tycks om min lilla uppfräschning med ett bildcollage? Ja, är faktiskt riktigt nöjd och stolt faktiskt. Första gången jag gör ett sådant, så det så!

Min Tisdag har inte varit speciellt rolig på något sätt.. Än, kan jag väl tillägga, har ju ändå stallet kvar som jag längtar till lite grann. Konstigt det där egentligen. Jag längtar till stallet och framförallt till Knubbe, är det bara för att slutet på vår tid känns så nära nu? Det känns hemskt att känna så. Men det är ofta så med något som snart ska ta slut tycker jag. Misstolka mig inte! Det klart att jag har uppskattat att åka till stallet förut och få spendera några timmar tillsamman med Knubbe, det är bara det att det blir så tydligt nu att jag inte kommer få göra det mer. Och det är svårt. Jag har svårt att acceptera faktumet att ponnytiden är över för mig, känns inte som Stor häst kommer vara lika roligt. Fast vad vet jag om det? Jag har ju bara tävlat ponny, så jag kan ju inte säga att ponny är roligare än stor häst förens jag provat...
Finskarna mailade över några bilder till mamma idag på stallet och anläggningen där Knubbe kommer att bo. Jag har inte sett bilderna än, men mamma sa att det såg jättefint ut. Bäst för dom det! Min ponny förkännar inget annat än det bästa.



Jag har en liten grej att tilläga till min dag, tyvärr.
Fattar inte att du kan vara så trångsynt och hela tiden tycka att du gör allt så mycket bättre än andra. Inse när du har fel och tro inte allt går att jämföras med sånt som har hänt förut. Du gör mig trött, arg och besviken gång på gång när du gör såhär. Väx upp och tro inte att allt man säger är för att trycka ner dig. Tro mig det finns andra saker här i världen jag vill lägga min tid på än att trycka ner dig. Men om du inte kan ta ett skämt ens är ditt självförtroende lägre än vad jag någonsin kunde tro.

söndag 8 mars 2009

Söndag

Jaha, då var man 19 och ett år äldre. Hade inte tid att skriva igår på den Stora dagen eftersom släkten kom och sådär, men idag tänkte jag berätta om hur min födelsedag blev. För det mesta var det en jättebra dag men det var en del blandade känslor ändå. På morgonen öppnade jag paket till frukosten från mamma, pappa & Mattias. Sen åkte jag till stallet och red ut Knubbe i skogen. Efter stallet skyndade jag mig hem och gjorde mig i ordning för att släkten skulle anlända. När de kom åt vi mat och tårta och jag öppnade presenter. Vid 7-tiden tog jag & Mattias bussen in till stan för att gå Valfrids (resturangen alltså) och åt ett Enormt grillspet och det var verkligen enormt och supergott, vi orkade inte ens nån efterätt. Efter middagen gick vi på bio och såg "Män som hatar kvinnor", riktigt bra film men riktigt hemsk oxå, längtar redan till nästa film kommer. När vi kom hem berättade mamma att Finskarna som var och kollade på Knubbe i fredags hade ringt. Efter provridningen sa de att de skulle ringa tillbaka på lördag kväll och meddela om de var intresserade av att köpa honom eller inte. De ringde. De vill köpa honom.
Det är ganska jobbigt att tänka på att han antagligen ska flytta till Finland. Det är verkligen inte så att man bara kan åka och titta till honom. Han ska bo i mellersta Finland som ligger 48 mil från Helsingfors, det är en bit. Det som är nästa steg i försäljningen nu är en försäljningsbesiktning av Knubbe.
Får se hur det går men det går säkert bra.
Usch, jag känner mig så falsk emot honom, hur ska jag kunna se honom i ögonen idag när jag åker till stallet? Han vet ju ingenting.
Min älskade lilla ponny.
Ja, ni kanske förstår att dagen innehöll lite blandade känslor, men det var en bra födelsedag ändå.

Mina födelsedags presenter

Mjuiskbyxor som jag fick av Mattias. Parfym från Escada, Örhängen från Thomas Sabo, bok "Chic", skinhandskar, Satin lakan, Armband från Scoopy, pengar, blommor och choklad tryffel.

En fin 19-års dag fick jag :)
Tack/Linn

fredag 6 mars 2009

Test

Regler:
- Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
- Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!
- Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
- Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till!


01. Vad heter du? Linn
02. Ett ord på fyra bokstäver: Lura
03. Flicknamn: Lillemor
04. Pojknamn: Linus
05. Yrke: Livvakt
06. Färg: Ljus rosa
07. Klädesplagg: Lädershorts
08. Mat: Leverpastej (usch!)
09. Sak i badrummet: läppbalsam
10. Plats/stad: Liverpol
11. En orsak att vara sen: leksaksbil
12. Något man skriker: LÄNGE LEVE DEN INNRE KRETSEN! (Amfibien)
13. Film: Lejonkungen
14. Något man dricker: Lingondricka
15. Band: Lili & Sussie (Den du!)
16. Djur: lejon
17. Gatunamn: långtåthelvetevägen
18. Bil: Lada (?)
19. Sång: Lies
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Lagsport

Fuck Off And Die, tack!

Fredag

Idag har det varit en konstig dag. Jag känner mig både glad men samtidigt ledsen.
I förmiddags fick jag ett sms av mamma " Det kommer spekulanter ikväll för att kolla på Knubbe. Hör av dig så fort du kan!". Mitt hjärta stannade nog för en hundradels sekund när jag hade läst färdigt. Visst det har ringt några som har varit intresserade av Knubbe men nu var det mer på riktigt liksom när de ville komma och se honom, redan ikväll! De var ifrån Finland och innan de kom till oss hade de vart och provridit 3 andra ponnyer idag. Jag var i chocktillstånd från det att de kom tills de åkte igen. De var nöjda med honom och var klart intresserade så det var roligt. Men samtidigt blev allt så verkligt nu när det kom folk och kollade på min ponny. Min ponny som jag har tagit hand om varje dag i mer än tre års tid. Känns så hemskt att han inte vet alls vad som kanske väntar honom. Hur grymt är det inte att sälja sin bästa vän? Jag kan inte förstå hur jag ska kunna se på hur någon annan leder in honom i en transport och åker iväg. Inte för att det här med Finskarna är en klar affär på ngt vis, men hur som helst så är det ju såhär det kommer bli någon dag här framöver och jag vet inte hur jag ska klara av det. Känns nästan som det kommer bli minst lika svårt att sälja Knubbe som det var att ta bort min förra ponny, Curry. Usch! Jag vet inte om jag kan göra det här.



P.S
Blev inget glatt inlägg det här heller, tyvärr.

torsdag 5 mars 2009

I love everything about it

Torsdag

Vid det här laget vet ni vad torsdagar innebär. just det, städdag. Städa är väl inte ngt som jag egentligen skulle vilja lägga särskillt mkt tid på överhuvudtaget om jag ska vara ärlig. Men det är ju sånt som måste göras, antar jag. Förutom att torsdagar är dåliga dagar p g a städningen så är torsdagar ingen större hit i skolan heller. Jag börjar 08.30 med Naturkunskap till 11.15, den lektionen har aldrig och kommer aldrig -bli rolig. Sen forstätter dagen med Matte, vilket är det bästa som finns? Nej.
Det var på håret att jag fick G i Matte B förra året och Matte C är om möjligt ännu svårare, vad nu det ska vara bra för..? Jag menar vilken jävel kommer på ngt som heter Derivata? Ngn med på tok för mkt tid måste det ha varit. Det tar nästan 30 min för läraren att gå igenom en uppgift på tavlan. Och det där ska man klara själv på ett prov sen... Min fråga är bara - Hur fan ska man lyckas med det? Det är dömt till att misslyckas. Varför göra det så svårt för sig liksom? Hur som helst så forstätter den fantastiska dagen med Religon i hela 90 min. Och sen förstår ni, sen börjar min kemi. När alla andra går hem går jag och börjar prenta in alla namnen på joner. Men det är ju kul... Den här helfestliga lektionen slutar 16.45. Lägg sedan på städning i 1.5 h så har ni min dag i stora drag. Tänk er oxå att idag på Naturkunskapen hade vi ett prov med fantastiskt många "beskriv utförligt"-frågor och en redovisning i Religon. Kunde dagen ha varit bättre? Svaret är nog tyvärr ja.
Haha, det finns nog ingen i världen som det är så synd om som mig?

Imorn är det Fredag. Bara så ni vet.
Och nu blir det sängen för min del tror jag bestämt.
God Natt!


P.S
Kändes som ett dystert inlägg detta.
Bättring på den fronten?
I hope so.

tisdag 3 mars 2009

Tisdag

Jag har fått klagomål av en missnöjd läsare. Läsaren i fråga tycker att det nämns på tok för mycket om Backyard Babies och för lite om det väsentliga här i världen, nämligen Mattias Niklasson. Så därför tänkte jag ägna det här inlägget åt honom.

Mattias har uttryckt en viss oro för mitt musikintresse, han tror att jag håller på att förvandlas till "ngn slags punkare". Vilket jag verkligen hoppas inte är fallet. Jag råkar bara ha upptäckt en bra grupp som råkar spela väldigt bra musik. Är jag helt plötsligt punkare bara för att jag gärna skulle gå vilja gå på en fesival som B.B spelar på? svaret är givetvis Nej, men det fattar ni andra. Jag kan medge att jag har snabbt blivit lite av en "Backyard Babies - nörd", som Mattias har valt att kalla det så fint.
Och när jag av en händelse råkade nämna att jag skulle vilja tatuera mig blev inte Mattias särskillt glad. Vad kan en liten, liten tatuering göra för skada? Döskallen som jag vill ha är faktisk skitsnygg!! Haha, jag vet det låter lite "punkit" kanske men jag lovar att den skulle passa mig, men jag ska tänka över det ett tag till, propromise.
Mattias tycker att det börjar gå utför för mig "in to the darkness" säger han.
Jag tycker att han överdriver lite grann, det är ju inte så att jag går i svarta kläder, har tatueringar över hela kroppen och percingar här och där. Nej, nej. Det är mer den rockiga chica stilen som jag gillar. Ta bara det här armbandet (bilden) som jag gillar , snyggt och tufft men det behöver absolut inte bli "punkit" om man använder det till vanliga kläder. Så det så!


Det tredje nerifrån är det som det är frågan om. Ursnyggt!

Tja, det var väl det som jag hade att säga.
Hej så länge! And Rock on! Haha! (Ett skämt Mattias, ett skämt! Jag lovar<3)

söndag 1 mars 2009

I'm a hopeless case



Söndag

Åh! Jag misslyckades! Jag som hade lovat mig själv att skriva varje dag. Vilken miss.
Hoppas ni har överseend eftersom jag är ny på det här. Tänkte försöka rätta till mitt misstag genom att skriva några rader om gårdagen + dagens händelser, givetvis. Igår var det Lördag, som ni säkert kommer ihåg(förhoppningsvis?). Dagen började med en tur till stallet och en skogstur med Knubbe, vilket var väldigt mysigt med all snö och det fina vädret för övrigt. När jag kom hem fortsatte jag på Interiör och Design uppgiften, den som ska lämnas in till Mona. Sen åt jag mat, lövbiff med båtpotis, sås och sallad, om ngn undrade. Efter det duschade jag och gjorde mig iordning för att hämta Bea och åka till Godismix och köpa godis. Jag köpte godis för 17 kr, fattar inte hur den affären kan gå runt. Jag menar jag köpte inte lite godis, normalt mycket skulle jag vilja säga. Men hallå 17 kr? Haha, aja, men det är väl deras probelm I guess. Hur som hellst, sen åkte vi hem till Bea och kollade på bilder och filmer från förra gången när vi var ut tillsammans, det var intressant. Haha!
Lite senare dök Amanda upp och vi kollade på Melodifestivalen. Tyckte lite synd om Tanten som var med och som kom sist. Men hon var rolig med sin sjal(?), den såg ut som en mycket ful hemmagjord handväska, på långt håll. Haha! Sen hände det massa saker som jag väljer att inte skriva om för då vet jag inte vad ni skulle tycka. Jag sammanfattar det hela i några få ord- The hives, The sounds, Veronica Maggio, mitt kök, mitt vardagsrum och Knubbes box. Haha! Hum ..

Nej, jag orkar inte skriva om söndagen oxå, Inte ordentligt iaf.

Såg sista halvan av Vasa loppet. Skrev klart Interiör och Design-grejen + gjorde klart tillhörande power point presentation. Var på Årsmöte på Sörmon. Red Knubbe. Skrev blogginlägg. Och nu ska jag se om det finns ngn film att se + kolla om det finns ngt ätbart här hemma. Det var nog allt, typ.

Tack för mig!

P.S
Jag vet att bilden inte har ngt med inlägget att göra, men det SKITER jag i!! :)