torsdag 30 juli 2009

Jag hugger i sten

Torsdag

"Regnet bara öser ner och Linn blir våt om både skor och strumpor", kommer nån mer är jag ihåg hur vi brukade sjunga så när det regnade? Haha! Och idag kan det inte passa bättre att sjunga så, för idag har jag verkligen blivit blöt.

09.15 var jag ute på Hammarö. Idag har tiden gått så himla sakta, det har varit om möjligt ännu mindre folk än igår. Emma och jag satt och räknade timmar, minuter och sekunder tills vi fick sluta. Usch! Hoppas på bättre väder imorn. Det är verkligen inget jag rekomenderar att stå i tält när det regnar.

Imorn fortsätter jag jobba på Hammarö och sen på kvällen satsar jag på utgång tillsammans med mina favoritflickor <) Hoppas att jag inte slutar allt för sent så jag hinner vara med och förfesta oxå.


Inatt hade jag en dröm. Jag tror att den kommer bli sann. Den måste bli sann. Jag vet att den kommer bli sann.

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna


Linn

onsdag 29 juli 2009

I wanna grow up to be young

Onsdag

Idag har jag varit på Hammarö heeeela dagen och ståt i Swedbanks monter, det har varit ganska roligt förutom att det inte är så mkt att göra. Vi ser heller tyvärr inget av tävlingarna för gräsbanan vi står vid är avstängd eftersom den är så blöt. Om den hinner att torka upp så kanske SM-tävlingarna kommer att gå där till helgen, hoppas!

Red Yoghurt nu på kvällen, han gick jättebra idag igen. Är så roligt att rida när han känns så positiv och glad. Idag fick vi även en film hem på en av hästarna som vi ska titta på till veckan, den var superfin! Hoppas den är lika trevlig att rida som den ser ut:)


Vet ni vad? Nej, det gör inte jag heller... Dregen har gått och gift sig. Det stod i tidningen idag att han och pernilla är i värmland på "smekmånad", de gifte sig tydligen för några dagar sen och är nu här på nån slags packmopedes-grej som tydligen åker om kring här i värmland. Ja, det finns väl bara en sak att säga ... Grattis.

Imorn blire det mer Hammarö och mer Swedbank. Ha de!
see ya!

måndag 27 juli 2009

Cause it's a star war

Måndag

Ja, då var det måndag igen. Helgen passerade snabbt förbi och en ny vecka har åter börjat. I fredags firades Bea (som ni redan vet), i lördags spenderades dagen hos Mattias och igår (söndag) var vi här hemma och såg på film, "The wrestler". Som föresten inte alls var så bra som man trodde.. Den hade ju ändå fått 2 st Oscars nomineringar och 2 Golden Globe bla, men hela filmen var väldigt tragisk och hade dessutom inget "riktigt" slut om ni frågar mig. Nej, den filmen är inget jag rekomenderar. Jo, just det jag hjälpte Frida med Lady igår oxå, det gick riktigt bra. Man kanske skulle satsa på en karriär som tränare trots allt?

Imorn börjar jag jobba på Equliteline(stavning?), det ska bli roligt! Vet inte riktigt vad mina arbetsuppgifter kommer att gå ut på men det löser sig nog. Vet bara att imorn så ska vi bygga upp tältet och sådär, jag ska ju stå i Swedbanks tält om ni har glömt det.
Ikväll ska jag rida Yoghurt igen, hoppas bara att jag slipper att rida i regn. Allt blir så mkt jobbigare när det regnar, allt känns tyngre då av ngn konstig anlednig.


Igår bokade jag biljetter till Pip btw, det är inte ens 1 vecka kvar! Det ska bli jätteroligt! Jag ska stå längst fram vid Dregen igen, och är det ngn som tänker knö sig förbi mig så kommer det bli synd om den, det kan jag lova!;)

Nästa vecka åker jag och mamma neråt med siktet inställt på Skåne. Kommer antagligen att bli några stopp innan skåne oxå, i bla. Jönköping och Varberg. Vi har hittat flera fina hästar som låter lovande, så det ska bli jättespännande!

Sådär, nu har ni fått en hyfsad uppdatering om vad som är på G :)
Ha det bäst!

Linn

lördag 25 juli 2009

Tinnitus

Lördag


Igår firade vi Bea, det blev verkligen en superlyckad kväll enligt mig. Trevlig förfest på beas balkong och sen cykeltur in till stan (i fruktansvärt högt tempo! haha!) för att sitta på score en stund och senare dra vidare till coffeehouse by george. Vid 12-tiden drog vi in på Arena som vi blev infixade på gratis, tack vare Amanda och hennes syster, tack! Inne på Arena dansade vi och sjöng hur mkt som helst så svetten bara rann omkring oss, haha! När Arena stängde så drog vi vidare till donken och sen tillbaka till torget. Fattar inte riktigt vart tiden tog vägen men när jag kom hem var klockan halv 4! Jösses, vilken kväll. Hoppas att födelsedags barnet tyckte att det blev en lyckad 19-års dag och Grattis igen!

Nu ska jag nog försöka ta mig ur morgonrocken, nu när klockan är 13.43... Det kanske är dags för det trots allt.

Tack för en super rolig kväll!
Ciao!

torsdag 23 juli 2009

You never talked about the birds and the bees

Torsdag kväll

Sitter här och väntar på att Grannfejden ska börja samtidigt som jag pratar med Bea och Amy på msn. Vi försöker lösa morgondagen då nämligen en viss Beatrice Larsson fyller 19 år! Får se hur vi löser det här på bästa sätt. Jag är i vilket fall supertaggad för party och hoppas på en toppenkväll tillsammans med mina flickor.

Idag har jag städat, lagat mat och hängt tvätt -jag börjar känna mig som ett hembiträde vid det här laget, haha! På eftermiddagen kom Mattias och han hade med sig en stor bukett med blommor, dom står nu på mitt nattduksbord och är jättefina.
Imorn ska mamma och jag gå upp tidigit och åka in till stan för att gå på vip-rea på Boomerang. Sen blir det säkert handling på coop och senare blire party party.
Får se om jag hinner med en uppdatering ngt här.

Jag älskar att få blommor!

See ya!

Linn

people like people like people like us

Torsdag

Igår hann jag inte uppdatera här, kändes som det var viktigt att ta till vara på solen när den ändå tittade fram en stund. Så igår satt jag ute hela förmiddagen och läste, det var riktigt härligt. På efermiddagen gick solen i moln och mamma och jag bestämde oss för att åka till IKEA och kolla efter lite grejer. Kom hem med bla ett ceris rosa kuddfodral som kommer passa i mitt rum när vi har gjort om. Efter IKEA åkte vi till stallet och jag red Yoghurt som gick riktigt bra. Sen när vi kom hem hamnade jag framför Tv´n och jag kommer inte ens ihåg vad det var jag tittade på, jag var så himla trött av ngn konstig anledning. Så jag gick och la mig hyfsat tidigt.


Där Yoghurt står nu på sommaren rider jag i en paddock som en familj där äger (några grannar till christine). Dom har två ponnyer till deras 12 årig dotter, varav en B-ponny och en C-ponny (eller en liten D-ponny, lite osäker). Mamman tror att hon är väldigt märkvärid och skryter högt och lågt om ponnyerna, dottern och dotterns tränare. Nu råkar det vara så att vi känner till vem hon tränar för och det är en person som jag inte har särskillt stor respekt för. Jag har svårt att bli imponerad av folk som köper ponny eller häst för att "det verkar ju kul att ha häst!" Nej, och det här är verkligen såna människor som har gjort så och sen tror de att de hur märkvärdiga som helst för att de har en tränare som har varit i tyskland. Bara för att man har varit i tyskland innebär det inte att man är bättre än ngn som har skaffat sin kunskap här i svergie. Den här mamman frågade även om vårat hästletande och frågade om vi ville ha en tysk eller svensk häst... När mamma svarade att vi letade efter häst här i svergie så sa hon " ja, det beror ju på vad man vill ha, en superhäst eller trygheten med en svensk häst". Till och börja med så är risken att man blir lurad i tyskland mkt större och det kan vara svårt att få köpet att gå tillbaka då. Här i svergie har vi många fina svenska halvblod som har minst lika bra gångarter och har samma snygga extriör som de tyska hästarna. Och om man ändå skulle vilja ha en tysk häst så finns det många hästar i svergie med tyskt blod, fattar inte hur man tänker när man har uppfattning att det bara finns bra hästar i tyskland. Nej, det är helt oförståligt för mig. Jag tycker inte om folk som sticker ut hakan och påstår saker som de inte har en blekaste om. Och varje gång den här mamman nämner tränaren så säger hon alltid i samma andetag att " ja, vi har ju sån tur att våran tränare har varit i tyskland", precis som att de tränare som är här i sverige och som har skaffat sin utbildning och sina erfarenheter här inte är skulle vara lika bra. Till och börja med vet jag att den här tränaren inte har någon riktig utbildning så den kan inte ens kalla sig för c-tränare. Finns en hel del tränare här i värmland som har bra mycket mer att komma med än vad denna har. Att man dessutom vet att hon ljuger om sina meriter och har metoder som man knappast skulle kunna kalla schyssta gör inte heller att man blir mindre skeptisk. Nej, jag tycker helt enkelt inte om folk som bara köper häst utan ngn särskilld erfarenhet och som sedan tror sig ha det, det finns allt för många som bara köper häst utan ha hästvet och erfarenhet. Det är inte riktigt samma sak att köpa en ponny eller häst som att köpa en hamster. Det är min åskit.


Nu har jag fått skriva av mig lite, det var skönt.
Vi hörs!

Linn

tisdag 21 juli 2009

För det kryllar utav typer som har människofobi

Tisdag

Lars Winnerbäck spelar ur mina högtalare och regnet fortsätter ösa ner, känns verkligen som det kommer bli en perfekt forstättning på den här dagen efter en perfekt natt... Verkligen.


Nu byte jag till Nanne Grönvall! Det är faktiskt stärkande musik, åtminståne för mig. Den peppar en liksom, lite girlpower.

Jag sträcker mig mot himlen, jag når hur högt jag vill.
Jag sträcker mig mot himlen, och kanske lite till.
Vill ta vara på varje stund jag kan, jag reser mig med livet i min famn.
Jag sträcker mig mot himlen, jag sträcker mig hur högt jag vill.


Fuck you, liksom! Haha! Jag kan nå hur långt jag vill och är precis hur jag vill, ingen kan begränsa mig. Bra inspiration.
Nej, ingen ska komma och tala om vilken musik jag ska lyssna på eller vad jag ska ha på mig eller vem jag ska prata med. Och då menar jag verkligen att INGEN ska göra det! Ingen kan stå i vägen för mig när jag vet vad jag vill. Det vore egoistiskt att försöka begränsa ngn på det sättet. Jag kan inte tillåta ngt sånt. Acceptera den jag är eller låt bli, inget jävla mellanting.


Nanne Grönvall

Nu har ni fått läsa ett ganska upprört inlägg men det här ändå som en typ av dagbok för mig, så ni får läsa både inlägg om mina med och motgångar.

Imorn är det en ny dag.
Hej!

Linn

måndag 20 juli 2009

Right Here Waiting For You

Måndag (Tredje inlägget idag!!!)

Sitter och kollar på "Ett herrans liv" med Filip och Fredrik, det är victoria silvstedt som är gäst. Herre gud, hur orkar hon med sig själv? Hon kan verkligen inte låta bli att lägga in engelska ord heeeeeeela tiden, i varje jävla mening! Dessutom kan hon inte sitta still i stolen utan sitter och vrider och vänder på sig hela tiden och viftar med håret och drar upp axelbandet på klänningen som hela tiden tycks glida ner från axeln. Nej, jag förstår inte hur man orkar vara så. Orkar ngn umgås med henne mer än 1 h på raken? Har lite svårt att tro det faktiskt...


Victoria silvstedt


Linn

My soul is dead and it's because of you

Måndag

Hittade ett "test" med 90 frågor på bilddagboken som jag tänkte göra här. Men jag orkade verkligen inte fullfölja det. Testet hette "90 viktiga tonårsfrågor", men det borde ha hetat "90 oviktiga fjortisfrågor". Ni kan ju tänka er själva när det är intligenta frågor så som " Vad har du för trosor på dig?", "Hur ser dom ut?", "Vad har du för bh på dig?", "Hur ser den ut?"... Haha! Så ni får klara er utan den fruktansvärt intressanta informationen. (Jag förstår att ni blir besvikna).

Mamma och pappa håller på att måla taket i uterummet vitt. Dom var hos Mattias på "stuvbutiken" förut och köpte färg bla. Mamma tittade även på lite tapeter till mitt rum. Vi funderar nämligen på att göra om lite i mitt rum. Jag är inte så förtjust i den blå färgen som är vid sängen, så ist har vi tänkt att det ska bli en liten fondtapet vid sängens långsida liksom (ni förstår som har sett mitt rum). Så är det tänkt än så länge. Jag är lite sugen på en limegröntapet som är lite glansig sådär.


Ngt i den här stilen har jag tänkt mig. Det kommer bli färgstarkt, men det är bara en liten kort vägg som ska tapetseras så det kan nog bli snyggt tror jag.

Linn

I've been listening more than you've been hearin'

Måndag

Och så börjar en ny vecka... Den enda skillnaden från tidigare veckor är väl egentligen att mamma har sin första semestervecka nu, vilket innebär en ganska radikal förändring för min del...
09.00 kommer hon in och väcker mig för då är det "frrrruuuukooooost!", trevligt. Det är skönt att slippa göra frukosten själv, men om jag får välja mellan det och att sova 1,5-2 h till gör jag nog hellre frukosten själv.
Plus att nu kan hon med jämna mellanrum komma in på mitt rum och tjata lite på mig.." Kan du inte plocka rätt lite här in?, Häng tvätt!, Städa i köket!, Bla, bla, bla". Hon gillar att tjata och ha koll på allt, och när hon inte kan vara hemma och övervaka mig så skriver hon postit-lappar för att försöka ha kontroll över situationen hemma även om hon är på jobbet. Ibland ligger det 2-3 st fulltecknade postit-lappar på köksbänken med saker som ska göras. Hon är lite utav ett kontrollfreak min mamma och det kan vara lite jobbigt ibland.
Min semester är med andra ord slut nu när hennes börjar, så kan man samanfatta det hela.

Ikväll har jag Yoghurt igen. Hoppas att det är uppehåll så att jag slipper rida i spöregen. Annars är det inget särskillt som händer idag.

Jag har bestämt mig för vad jag ska göra med mina studentpengar som är kvar! Jag ska nog köpa ett par ursnygga ridskor, ett par bruna "Ariat". Dom är svinaaktigt dyra men jag har velat haft dom länge så jag tror inte att jag kommer ångra mig. Dessutom så är det bra om jag har ngt att kunna växla lite med ridstövlarna, de slits ganska hårt när man rider i dom varje dag och dom har jag tänkt ska räcka ett tag till för att tävla och träna i. Det är ganska dyrt att köpa ridstövlar, 5-6000 ungefär, så det är värt att vara rädd om dom man har och ngt att annat att rida i till vardags.
Får se hur det blir, men jag är väldigt sugen på dom :)

Hörs!

Linn

söndag 19 juli 2009

U.F.O Romeo

Söndag

I can't can't can't can't doI can't can't can't can't do
Sometimes i feel like shit
so don't waste my fuckin' time
I don't need no familyjust a big fat check of Royalties
I know what i wanna do
but i just seem to get it through
And i k k k kk kk can't do anything
You live like a wanna-Be in this sick society
And you're sitting next to me
Can't you fuckin' see
I know how i ended up here
I took you piece of shit for real
and i k k k k k k k can't do anything
Cause i'm a U.F.O. Romeo

Backyard Babies-U.F.O Romeo


Värdelös dag? Jo, det känns faktiskt så. Regnet bara öser ner och det verkar inte ge sig i första taget heller. Det gör att sinnesstämningen blir lite dyster.

Imorse/förmiddag skjutsade jag pappa till garaget för att han skulle kunna ta en av flislastbilarna och köra den till Gruvön, jag hämtade honom vid Gruvön, skjutsade honom till Garaget, han tar nästa flisbil och kör ner till Gruvön, jag hämtar honom och åker hem. Kul förmiddag? Nej, inte särskillt. Men man kanske ligger lite på plus hos pappa nu? Det kan ju vara bra.
Senare på dagen, närmare bestämt vid 16.30 möte vi upp Frida och hennes mamma och ponnyn Lady(som den heter, har jag lärt mig nu) utanför Färjestad. Jag red ca 30 min och hon gick riktigt fint den här gången oxå. Sen var det Fridas tur att rida och jag försökte instruera henne så gott jag kunde. Det var svårt men roligt att instruera. Vi har bestämt tid nästa söndag igen. Jag kanske skulle satsa på att utbilda mig till tränare oxå, det vore kul.

Ikväll ska jag se på "walk the line", tror att jag har hört att den ska vara bra. Det blev inget mini maraton med batman igår, jag tröttnade efter första filmen- Den sög! Tror att de senare filmerna är bättre och lite häftigare, den här var lite konstig tyckte jag. Men det kanske bara är för att jag aldrig har varit ngt riktigt "batman-fan", vad vet jag.

Linn

lördag 18 juli 2009

I've been gamblin' more than you've been playin'

Lördag

There's nothing I won't do to have you next to me
But all I do is letting you down (Letting you down)
So how in the world can I make you listen
To me, and my heart

Just give me a call, I miss you
You know I really do (wooh, whenever you're gone)
Give me a call, I miss you
You know I really do (I miss you babe, I really do, whenever you're gone)
Just give me a call, I miss you
You know I really do (wooh, whenever you're gone)
Give me a call

Pauline-Give me a call



Sitter här och väntar på att "Batman återvänder" ska börja, kvällen fortsätter sen med "Batman forever". Har inte sett Batman filmerna så jag tänkte att det kanske var dags nu när de ändå går på rad i 6:an.

Idag har mamma och jag varit på stan för att kolla in rean. Hittade ett linne, en klänning, en bh och en t-shirt -Så det var en ganska lyckad shoppingrunda. Annars har inte min lördag varit så händelserik. Imorn ska jag rida C-ponnyn (som jag fortfarande inte kan namnet på?) och även hjälpa tjejen(Frida) som rider i vanliga fall på den med lite knep och tips. Det ska bli roligt, är lite nervös för att instruera men det ska nog gå bra.

Känns förövrigt som alla är ute den här helgen, och här sitter jag själv och planerar att se ett mini maraton med Batman? Hm .. Aa, så kan det gå.

Linn

fredag 17 juli 2009

One sound

Fredag

Härligt med fredag hörrni!
Har inga särskilda planer för kvällen eller resten av helgen heller för den delen, men det är ändå skönt med känslan fredag.

Jag funderar fortfarande på om jag ska beställa dom där skorna med nitar och strass. Dom är ju så jävla snygga, men frågan är när jag ska använda dom... Jag skulle kunna ha dom när jag går ut, men det är ganska hög klack så då får det bli en kväll som man inte dricker så mkt, haha! Annars lär det bli rätt vingligt med 11 centimeters klack har jag en känsla av. Mm ... Jag får nog fundera lite mer på dom.

Mammas semester börjar nu till veckan då kan äntligen hästletandet börja på allvar! Jag saknar verkligen att få åka till stallet varje dag, det är så skönt att få vara i stallet och släppa alla andra tankar som snurrar i huvudet. Dessutom är det världens bästa sätt att motionera på för det är så jävla roligt. Det finns inget värre än att gå ut och springa, jag hatar det. Jag har så svårt att förstå folk som gillar att gå ut och springa det är ju så himla trist. Nej, låt mig hitta en häst NU! Så jag får komma igång med träningen igen och så att jag slipper ha ångest över att jag aldrig tar mig i kragen och går ut och springer.

Nu ska jag göra tackkort till folket som uppvaktade mig på studenten.
Hej!

Linn


Are we meant to be angels fallin'
or do we live to survive? This illusion
ain't my way when everybody
is walking out on
On the road to strict perfection
Only the beauty live to tell
This is the source of all the infections
Jaded, but I won't fade out with you

Backyard Babies-A song for the outcast

torsdag 16 juli 2009

you're the only thing that's making any sense to me

Torsdag

I feel so untouched
And I want you so much
That I just can't resist you
It's not enough to say that I miss you
I feel so untouched right now
Need you so much somehow
I can't forget you
Been going crazy from the moment I met you

The veronicas-untouched

Hej!
En vecka sen sist, ledsen att jag är så dålig på att uppdatera tid vis. Hoppas ni har överseende med mig:)

Förra helgen spenderades i Sthlm tillsammans med Mattias. Vi var på skansen, slottet, bio, stan mm. Det blev en riktigt mysig helg med fint väder dessutom. Det införskaffades även ett par superkorta shorts, därav namnet "Hotpants" kanske, inte vet jag;)

Jag på skansen

I tisdags fick jag reda på mitt antagningsbesked till universitet, jag kom in på mitt första hands val, Webb och mulitmedia. Så nu vet jag att jag har ngt att göra i höst, slipper vara orolig för att vara arbetslös. Hoppas att det är en rolig utbildning och att det är ngt som jag kommer vilja jobba med i framtiden.

Den här veckan är det Falsterbo horse show, Åhhhh vad jag hade velat varit där i år igen. Det var så roligt förra året att vara där med Anki som hästskötare. Dit vill jag verkligen igen även om jag bara skulle åka dit och vara vanlig besökare, men tänk vad häfigt att få vara med och tävla. Det skulle nog vara en upplevelse. Det var första gången jag var i skåne, någonsin, förra året. Jag skulle verkligen kunna tänka mig att bo där, helt annat klimat där och helt annan natur med öppna landskap och lövträd. Att ha en hästgård där vore ngt det:)

Skåne förra året

Nej, nu ska jag sätta igång med städningen.
La ni föresten märke till att texten högst upp inte var ur en Backyard låt? Haha!
De ni, nu blev ni allt förvånade! Om ni inte har hört den så borde ni verkligen göra det, superbra låt med riktigt bra text.


Linn

torsdag 9 juli 2009

Highlight

Torsdag

I need a kick, you need a fix
We are livin´ on borrowed time
Generation breakdown destination hellbound
But I know that nothin´ lasts forever
Hallucinating, stuck together
There´s a highlight let me be
Only you and me



Hey!

Idag är jag lite seg, hade skit svårt att somna inatt. Fattar inte varför men jag tror inte att jag somna förens vid 3-tiden. Tror att det kan bero på att det faktum att jag har mer eller mindre vänt på dygnet och inte gör särskillt mkt under dagarna.

Men när jag låg där och tvinade mig i lakanen fick jag en snilleblixt! Jag tänkte på det där med "musikvideo i plural" som jag skrev om i mitt förra inlägg. Det heter ju musikvideos, haha! Såg att Mattias även hade den IQ-kapaciteten att komma på det, haha!

Tidigare här idag var jag iväg till Färjestad och red ponnyn, den var väldigt trevlig och det kändes som den hade kapacitet för de lite högre klasserna. Min första ponny "Curry" var oxå en C-ponny, alltså ungefär lika stor som den här. Herregud vad stor jag kände mig på den, jag kände mig typ som en jätte. Vi hade ju egentligen tänkt att vi skulle ha Curry tills jag blev 18 men eftersom han fick en skada var vi tvungna att ta bort honom. Men nu inser jag att jag skulle ju aldrig kunnat haft honom tills jag blev 18 ändå, ojoj! Men det är väl kanske inte så konstigt att jag har växt några centimeter sen jag var 12 år..?

Imorn åker jag och Mattias till huvudstaden. Vore kul om vädret var lite bättre där än vad det är här. Hm ... Men om det inte blir bättre är det väl kanske inte hela världen, isf får man väl helt enkelt anpassa "aktiviteterna" efter vädret.

Nu ska jag försöka börja med städningen, men jag har ingen jävla fucking luuuuust!

Over and out!// Linn

onsdag 8 juli 2009

Don't waste my fuckin' time

Onsdag



Kom hem från stallet för en stund sen. Yoghurt gick riktigt bra idag, fick väldigt bra ridkänsla idag. Har inte gjort så mkt mer idag heller egentligen.. Kollade på på "Jetlag" (som ni redan vet), hängde massa tvätt och lagade mat. Och nu sitter jag här och lyssnar på den nya skivan, som föresten är ASBRA! Tror jag har fått en ny favritlåt, "U.F.O Romeo". Jävligt bra! "Highlight" är oxå jävligt bra, gå in och kolla på backyardbabies.com, där kan man se deras musikvideoer (hmm.. det lät inte rätt i plural, musikvideoER? haha!).

Okej, imorn är det torsdag... Vilket innebär städning för min del, Wohoo!
Det är väl inte så jävla roligt kanske, men imorn ska jag även rida den där C-ponnyn jag nämde i nått tidigare inlägg. Det ska bli roligt iaf, så jag har något roligt att se fram emot imorn.
Jag kan ju lägga in dom nya låtarna på ipoden så blir städningen lite roligare oxå. Det är en bra idé, så det tror jag att jag ska ta och göra nu på en gång!

Sov gott, vakna tort!

Cause I´m a heartbreaker and a soulshaker

Onsdag


Backyard Babies-Jetlag och Backyard Babies- Tinnitus/live live in paris

Idag kom det ett paket till mig, gissa vad det innehöll!
Min skiva och Dvd!
Har redan kollat på Dvd´n och nu lyssnar jag på en av skivorna. Filmen var inte lika bra som jag hade trott men den innehöll ändå en del roliga interjuver och sådär. Skivan verkar jävligt bra hittils, så jag är nöjd med mina investeringar :D

tisdag 7 juli 2009

all I want is you. So why can´t I have you?

Tisdag

Det tråkiga vädret fortsätter, men jag tycker nästan bättre om när det är såhär än när det är värmebölja. När det regnar är det liksom okej att vara inne och kolla på film och sitta vid datorn osv. Me like!

I söndags var mamma och jag iväg och kollade på en häst i Linköping. Jag tyckte väldigt mkt om honom och fick en trevlig ridkänsla. Mamma filmade när jag red så nu ska vi visa filmen för Anki och höra vad hon tycker.

Igår gjorde jag nästan ingenting, förutom på kvällen när jag red Yoghurt. Yoghurt var väldigt spänd, så det blev väldigt mkt lösgörande arbete. Yoghurt blir gärna lite tung i handen när han är spänd och det känns idag i mina axlar kan jag säga, haha! Idag ska jag kanske rida en av mammas arbetskamraters dotters ponny, det är en C-ponny. Jag undrar hur det kommer se ut, kommer mina ben släpa i marken? Ingår rullskridskor? Inte för att jag är särskillt lång men en C-ponny är inte särskillt stor heller så ... Men jag ser iaf fram emot det och det ska bli roligt att rida ponny igen.


Nu tror jag att jag ska gå ut och kolla brevlådan. Min nya skiva och dvd kanske har komit. Isf vet jag vad jag kommer göra resten av eftermiddagen. Det är väl egentligen inte en "ny" skiva, det är Backyard Babies "Tinnitus/Live in Paris" och dvd:en Backyard Babies-Jetlag.

See ya!
/ Linn

fredag 3 juli 2009

Makin' enemies is good

Fredag (ja, fortfarande... haha!)

Jag vet inte hur jag kan ha missat den här reklamen men... Fick tipset om den här reklamen av Amy & Bea förra helgen. Jävligt rolig är den!

Vette fan hur man lägger upp själva videon här, men det här är länken:
http://www.youtube.com/watch?v=swHhj3Ecirs&NR=1

so watcha waintin' for?

Fredag



Nu tror jag att jag vet vad jag ska lägga det sista studiebidraget på...
Jävlar vilka snygga skor!

onsdag 1 juli 2009

Star War

Onsdag

God kväll!
Ni får ursäkta att jag inte skriver särskillt ofta, men det finns helt enkelt inte så mkt att skriva om just nu. Mina dagar består av ungefär samma sak, dvs -sovmorgon, lååång frukost, dusch, solande, lunch, solande, tvätt, städning, matlagning, tv, dator mm. Önskar verkligen att jag hade haft ett sommarjobb och eller åtminståne en häst. Jag börjar bli rastlös och uttråkad.

På söndag ska mamma och jag åka iväg och provrida en 6-åring, det ser jag fram emot. Annars har jag planerat att göra det jag ägnar veckorna åt i princip.
Nästa helg har jag och Mattias bestämt att vi ska åka till stockholm, det längtar jag till. Vi ska antagligen åka dit med buss antingen på fredag eftermiddag eller på lördag morgon. Vi slipper bo på hotell och får istället låna Mattias mormor och morfars lägenhet i Solna. Det kommer nog att bli jättemysigt.



Pratade lite med Matilda ( Mattias lilla syster), om hur det hade varit på Peace and love. Blev lite avis på henne när hon berättade att hon hade sett Backyard, som hade varit superbra och framförallt Dregen. Nästa år tror jag att jag ska försöka gå på nån festival mer än bara nån enstaka dag, som det här året. Vore kul att bo i tält och liksom känna på festivallivet, vet inte om jag skulle palla en hel vecka men några dagar vore kul iaf.




Nu ska även jag krypa ner under täcket tror jag.
... Eller det blir nog utan täcke, det är så jävla varmt i mitt rum så jag vet inte vart jag ska ta vägen på nätterna, usch!
Godnatt på er!